Arrangement

Digital forretningsudvikling og innovation med tech-startups

Sæt dit regnskab på autopilot. Kontolink indsamler og matcher automatisk dine bilag med dine bankposteringer, så du undgår fejl og sparer tid.

Work smarter – not harder. Sådan lyder et gammelt ordsprog, der i høj grad taler ind i det potentiale, som i dag ligger i digitale løsninger inden for økonomi, finansiering, compliance, m.m. Fintech-virksomheder skyder op i stort antal, og det er ikke uden grund. Deres datadrevne digitale løsninger kan spare store ressourcer for virksomheder i mange forskellige brancher – både på økonomisiden og i virksomhedernes digitale omstilling.

Vi har samlet 12 af Danmarks bedste fintech-virksomheder til en dag med dig og din forretnings digitale forretningsudvikling i fokus.

Den 14. december vil DI og Copenhagen FintechLAB introducere dig til 12 forskellige fintechvirksomheder, der vil vise, hvilke konkrete processer de kan optimere i din virksomhed, og hvilke arbejdsgange de kan spare dig for.

Her får du også mulighed for at møde de virksomheder, du ønsker, én-til-én og sparre med dem om, hvordan deres innovative teknologier reelt kunne integreres i og bidrage til din virksomhed. 

Set i lyset af den nuværende situation med Covid-19 har vi tilpasset arrangementet til et 100% digitalt format, hvor både sparring og 1:1 møder vil foregå virtuelt. Arrangementet er primært tiltænkt lederen, den økonomiansvarlige eller dig, der arbejder med forretningsudvikling i en større virksomhed (+50 ansatte). Hvis det ansvar er fordelt på flere personer, opfordre vi til at alle deltager.

Livestreaming af webinaret.

Program

  • 12.30 Indregistrering

  • 13.00 Velkommen

   Ved DI og Copenhagen Fintech

  • 13.05 Introduktion til samarbejde og Open Innovation

   Ved Simon Schou, Copenhagen Fintech Lab

  • 13.25 Effekten af et godt samarbejde

   To cases ved Zenegy og Newbanking
   Zenegy står på scenen med Hungry Group og Newbanking med DFDS. To virksomheder som de har samarbejdet med om at levere løsninger, der har løftet virksomhederne mærkbart.

  • 13.55 Pause

  • 14.15 Virksomhedspræsentationer

   Pitch og præsentationer.
   Alle tech-startups og udvalgte SMV'er får mulighed for at præsentere sin virksomhed, udfordringer og løsninger. 

  • 15.15 1:1-møder

   Forud for dagen har DI matchet alle virksomheder med mindst én relevant tech-startup. Der er afsat 15 minutter til snakken, og der er mulighed for at booke flere virtuelle 1:1-møder på dagen.

Zenegy

Forskellige digitale løsninger inden for lønsystem, HR og indberetning af arbejdsskade- og erhvervsrejseforsikring.

Newbanking

Gør det muligt for personer og virksomheder at udveksle oplysninger på en sikker og transparent måde.

Kaunt

Automatisk fakturahåndtering gennem kunstig intelligens, der reducerer fejl og sparer tid.

Kontolink

Sæt dit regnskab på autopilot. Kontolink indsamler og matcher automatisk dine bilag med dine bankposteringer, så du undgår fejl og sparer tid.

Swiipe

Udvikler webshopsløsninger som øger konvertering og kundefastholdelse

Crediwire

Datadrevne analyseværktøjer inden for økonomi

Roger.Ai

Automatiser dig til et skalerbart bogholderi

Grandhood

Bæredygtig og transparent pensionsløsning

Risika

Hjælper din B2B-virksomhed med at tabe færre penge vha. pålidelig og automatisk risikostyring bygget på machine learning

November First

Betalingsmoduler til økonomisystemer, der optimerer arbejdsgangene i bogholderiet, forbedrer kontrol med betalinger, samt giver besparelser på betalinger til udlandet

Moneyflow

Skaber flow. Digitale og finansielle løsninger, der tilsikrer, at du bliver betalt. Fleksibel og øjeblikkelig betaling af den enkelte faktura inkl. debitoropfølgning, inkasso og overtagelse af kreditrisikoen.

FarPay

FarPay gør det let for dine kunder at betale online med mange forskellige betalingsløsninger, og det er integreret med dit økonomisystem. Du kan også styre betalingsaftaler, afbetalingsordninger og abonnementer.

I forlængelse af dette arrangement tilbyder DI og Copenhagen Fintech LAB at facilitetere digitale udviklingsforløb. Eventuelle videre forløb opstartes efter arrangementet d. 14. december.

Digitalforretningsudviklingsforløb

Workshops med DI: Workshops er uforpligtende. Både den etablerede virksomhed og fintech virksomheden kan herefter trække sig. Workshoppen bruges på at afdække både problem og løsningsmuligheder og faciliteres af DI konsulent*. Det kan gennemføres virtuelt, hvis fysiske møder grundet Corona ikke er ideelt.

Open Innovation-forløb med Copenhagen Fintech

Hvis der blandt deltagerne er interesse for mere specialiserede og individuelle fintech ”scouting og mtachmaking” forløb, vil der som opfølgning på matcheventen i oktober være mulighed for at blive en del af Copenhagen Fintech’s partnerskabs matchprogrammer. I matchprogrammerne idenficeres og matches deltagernes individuelle udviklingsudfodringer med techiværksættere fra Danmark og international og i en 3-måneders fasciliteret partnerskabsproces.