Arrangement

Digital velfærd 2030

Danmarks Digitale Fremtid - en digital Danmarksturné. Invitation til folkehøringen "Digital Velfærd 2030" torsdag den 19. november.

DI har igangsat initiativet Danmarks digitale fremtid med ønsket om at skabe en bred debat om visionerne for brug af teknologi i det danske samfund. Vores ønske er, at denne samtale skal give genlyd i hele landet fra klasseværelserne over produktionshallerne til ledelsesgangen, plejehjemmene og til Christiansborg. Vi inviterer jer med i samtalen ved at deltage i den syvende folkehøring om Digital velfærd 2030.

COVID-19 accelererede Danmarks digitale styrker. Borgere og myndigheder tog digitale hjælpemidler i brug fra den ene dag til den anden og brugte dem til at løfte almindelige velfærdsopgaver men også nyopståede udfordringer, der blandt andet fulgte i kølvandet på et presset sundhedsvæsen. Hvordan bruger vi teknologi til proaktivt at styrke og fremtidssikre måden vi modtager, udvikler og leverer velfærd?

Om DI's initiativ

Danmarks digitale fremtid - en digital Danmarksturné er et initiativ igangsat af DI under indsatsen Tech der tæller med et ønske om at skabe en bred debat om de politiske og praktiske ideer og visioner for vores brug af teknologi i det danske samfund på en række vigtige områder.

Vores ambition er, at samtalen giver genlyd i hele landet - fra klasseværelserne over produktionshallerne til ledelsesgangen, plejehjemmene og til Christiansborg.

Vi afholder ti folkehøringer i 2020 rundt om i landet med fokus på at inspirere, debattere og udvikle nye løsninger på vigtige samfundsproblematikker med digitalisering og teknologi. Læs mere om initiativet her.

Er du interesseret?

De 10 folkehøringer

Mette Smith Thastum

Chefkonsulent

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4592
  • Mobil +45 3024 0644
  • E-mail mest@di.dk

Ellen Tornblad

Sekretær

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4811
  • Mobil +45 3069 4643
  • E-mail eljt@di.dk