Arrangement

Fremtidens fødevarer med tech

Danmarks Digitale Fremtid - en digital Danmarksturné. Invitation til folkehøring #5 onsdag d. 7. oktober i Skejby.

DI har igangsat initiativet Danmarks digitale fremtid med ønsket om at skabe en bred debat om visionerne for brug af teknologi i det danske samfund. Vores ønske er, at denne samtale skal give genlyd i hele landet fra klasseværelserne over produktionshallerne til ledelsesgangen, plejehjemmene og til Christiansborg. Vi inviterer jer med i samtalen ved at deltage i den femte folkehøring om Fremtidens fødevarer med tech.

Bæredygtig, sund og sikker fødevareproduktion er blandt vores danske styrker. Hvordan ser fremtidens fødevarermarked ud, og kan foodtech spille en rolle i søgen efter løsninger på den globale fødevareudfordring i fremtiden – fra produktion til distribution? Hvilken rolle kan den enkelte borger spille hjemmefra ved brug af teknologi? Og hvordan forbliver Danmark en frontløber i feltet?

Om DI's initiativ

Danmarks digitale fremtid - en digital Danmarksturné er et initiativ igangsat af DI under indsatsen Tech der tæller med et ønske om at skabe en bred debat om de politiske og praktiske ideer og visioner for vores brug af teknologi i det danske samfund på en række vigtige områder.

Vores ambition er, at samtalen giver genlyd i hele landet - fra klasseværelserne over produktionshallerne til ledelsesgangen, plejehjemmene og til Christiansborg.

Vi afholder ti folkehøringer i 2020 rundt om i landet med fokus på at inspirere, debattere og udvikle nye løsninger på vigtige samfundsproblematikker med digitalisering og teknologi. Læs mere om initiativet her.

Er du interesseret?

Mette Smith Thastum

Chefkonsulent

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4592
  • Mobil +45 3024 0644
  • E-mail mest@di.dk

Ellen Tornblad

Sekretær

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4811
  • Mobil +45 3069 4643
  • E-mail eljt@di.dk