Arrangement

FOLKEMØDET LIVE PODCAST: Skal du være mental superhelt som iværksætter?

Kom forbi DI Hjørnet (F34) fredag den 14. juni kl. 14.00, når DI Startup og Karriereklubben inviterer kendte iværksættere til at løse real life dilemmaer om mental sundhed på startup-rejsen. Vil du have hjælp fra panelet? Send dit dilemma til os.

80 timer om ugen, krævende investorer, for lidt søvn, for stort ansvar. Alt for mange iværksættere knækker nakken, før de for alvor er kommet i gang. Spørgsmålet er: Skal du være mental superhelt for at være iværksætter?

DI og Karriereklubben har inviteret kendte iværksætterne til at løse real life dilemmaer fra iværksætterlivet LIVE på Folkemødet. Få deres bedste råd til at finde den hårfine balance i at arbejde med det, du brænder for uden at brænde ud.

Vil du have hjælp fra panelet? Send dit dilemma eller spørgsmål til karriereklubben@gmail.com eller kig forbi DI Hjørnet (F34) til Folkemødet og stil det direkte til iværksætterne på scenen, når vi LIVE optager sidste episode i DI Startup og Karriereklubbens mini-podcast serie om mental sundhed i iværksætteri.

Dilemmaerne modereres af vært Caroline Rossmeisl og optages til en episode, som du kan lytte til på din foretrukne podcast-kanal efter Folkemødet.

Du kan møde:

  • Martin Thorborg, adm. direktør, Visma Dinero 
  • Marie Grew, Founder og CEO, Moonboon
  • Jonas Schøsler, Co-Founder & CEO, Avilius og Blumen
  • Caroline Rossmeisl, podcastvært Karriereklubben, moderator