Arrangement

Meetup: Iværksætteri, netværk og fadøl på Folkemødet

Ses vi på Folkemødet 2023? Torsdag den 15. juni sætter vi iværksætteri på dagsordenen og inviterer iværksætterøkosystemet til fadøl og netværk på DI Hjørnet.

Igen i år er vi på Folkemødet og vi glæder os til at skyde det i gang torsdag, hvor vi sætter iværksætteri på dagsordenen. Det hele sker på DI Hjørnet midt på Havnegade (F34), og du er inviteret med.

Torsdag den 15. juni kl. 13.30: Dilemma Jam for iværksættere
Torsdag kl. 13.30 inviterer vi til Dilemma Jam for iværksættere. Her vil partner i Look Up Ventures Tommy Ahlers, løvinde og investor Louise Herping, kulturminister Jakob Engel-Schmidt og iværksætterordfører Sigurd Agersnap hjælpe iværksættere med deres store dilemmaer på startup-rejsen. Sine Linderstrøm, DI's chef for iværksætteri, guider monopolet, så vi får hjulpet de danske iværksættere bedst muligt videre på deres vej mod at skabe succesfulde virksomheder. Kig forbi og vær med til at give dit bud på, hvordan vi hjælper danske iværksættere bedst videre på deres vej mod at skabe succesfulde virksomheder.

Torsdag den 15. juni kl. 14.15: Meetup: Iværksætteri, fadøl og netværk
Når Dilemma Jam er ovre, er du inviteret ind i DI’s hyggelige baghave, hvor vi samler iværksætterøkosystemet på Folkemødet til fadøl, mingle og lounge-musik. Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig arrangementet i højre side, så du har det i kalenderen.

Mangler du en iværksætter til din debat på Folkemødet?
Vi har samlet en oversigt over de af DI’s iværksættermedlemmer, der gerne vil stille op til debat på Folkemødet. Hent listen her eller download filen ovre i højre side og find deres kontaktoplysninger.