Arrangement

Hvordan gør vi Danmark til et iværksætterland i verdensklasse?

Nu har du muligheden for at give dit input til Danmarks kommende iværksætterstrategi. Onsdag den 1. februar inviterer DI og Dansk Iværksætterforening hele startup-økosystemet til et kickoff-event, så vi kan få gjort Danmark til et iværksætterland i verdensklasse.

De er modige. Seje. Hårdtarbejdende. Inspirerende. Iderige. Og så har de fremtidens løsninger. Sådan taler vi ofte om iværksættere i Danmark. Men succesfulde vækstkometer kommer ikke af sig selv.

Nu er det på tide, at vi som nation får gødet jorden for morgendagens vækstvirksomheder. Og det lægger regeringsgrundlaget heldigvis op til. Regeringen vil komme med en ny iværksætterstrategi, der skal gøre det nemmere at være iværksætter i Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at samle det danske startup-økosystem og politikere, så vi kan sikre, at Danmark bliver et iværksætterland i verdensklasse.

DI har allerede udviklet en iværksætterpolitik med 25 forslag, men vi har stadig brug for dugfriske input fra dig og det danske iværksættermiljø. Det er nu vinduet er til at få indflydelse på iværksætteres vilkår for at starte og drive virksomhed. 

Derfor inviterer vi til kickoff på iværksætterstrategien i Industriens Hus den 1. februar, hvor vi stiller de mest afgørende spørgsmål: Hvordan sikrer vi flere succesfulde startups, hvordan får vi skabt et mere mangfoldigt iværksætteri og hvordan gør vi det mere attraktivt at investere i iværksættere og vækstvirksomheder?

Input fra dagen vil blive samlet og leveret til erhvervsministeren. Og så slutter vi dagen af med at skåle for, at vi endelig kan se frem mod en ny iværksætterstrategi for Danmark.

Vi håber, at du vil være med til at forme fremtiden for iværksætteri i vores samfund. Sæt kryds i kalenderen allerede nu og tilmeld dig her.

Program

 • 13.00: Velkomst

  Nima Sophia Tisdall, moderator

 • Danmark skal skabe flere globale fyrtårne

  Emil Fannikke Kiær, politisk direktør, Dansk Industri

 • Regeringens ambitioner for en ny iværksætterstrategi

  Troels Lund Poulsen, økonomiminister, Venstre

 • Iværksættertalentmassen skal i spil

  Ditte Marie Fog Ibsen, Co-Founder & CEO, oasi.care, Stine Colding Alstrup, Co-Founder, Found Diverse og Christian Vintergaard, CEO, Fonden for Entreprenørskab

 • Klar, parat, startup – de største udfordringer i opstartsfasen

  Casper Wilstrup, Founder & CEO, Abzu, Steen Donner, CEO, DTU Science Park og Louise Herping Ellegaard, business angel, tidligere iværksætter & løvinde

 • 14.15: Pause

 • Danmark - landet med de mange unicorns?

  Erik Balck Sørensen, Chief Investment Officer, Danmarks Eksport- og Investeringsfond, Mia Grosen, Founder & CEO, Canute og Jarl Engelbrecht Vindnæs, Founder & CEO, Stykka

 • Prioritering af de største udfordringer og potentielle løsninger

 • Politikere, hvordan bliver Danmark verdens førende startup-nation?

  Hans Andersen, erhvervsordfører, Venstre, Mona Juul, erhvervsordfører, Det Konservative Folkeparti, Sigurd Agersnap, iværksætter- og skatteordfører, Socialistisk Folkeparti, Lars-Christian Brask, erhvervsordfører, Liberal Alliance  og Per Husted, iværksætterordfører, Socialdemokratiet

 • Tak for i dag

  Sine Linderstrøm, Leder, SMV & Iværksætteri, Dansk Industri og Peter Kofler, formand, Dansk Iværksætterforening

 • 16.15