Arrangement

Soft funding og tilskudspuljer til startups

Mulighederne er mange inden for soft funding og tilskudspuljer. Hvis du overvejer at søge finansiering til dit projekt, kan soft funding være en mulighed, der er værd at overveje. Men måske oplever du, at det kan være svært at navigere rundt i de mange muligheder? Kig ind og bliv klogere på hvilke finansieringsmuligheder, der kan hjælpe din virksomhed på vej mod nye højder.

Workshop

Den 1. februar samlede vi i DI iværksættermiljøet for at få input til ny iværksætterstrategi for Danmark. En af de udfordringer, der blev fremhævet, var, at det er svært at få overblik over de muligheder, der er inden for soft funding og tilskudspuljer.

Derfor har vi inviteret Jes Lerche Ratzer, teamleder for Erhvervsfremme, DI, til at gennemgå mulighederne inden for SMV-puljerne, Kristoffer Riis fra Nordic Innovators vil give et overblik over soft funding-mulighederne.

Derudover vil Anne Brøndsted Nielsen fra Erhvervshus Hovedstaden være til stede under workshoppen for at give sparring til din ansøgning/ansøgningsprocessen.

  • 15:00 Velkomst

   v. Katrine Haahr Riisberg, DI for iværksættere

  • 15:05 SMV-puljerne – hvilken er den rette til din startup?

   Gennem SMV-puljerne via Virksomhedsprogrammet kan du få tilskud til rådgivning, investeringer i konkret teknologi samt konceptudvikling. Men hvilken pulje er den rette til din startup? Jes Lerche Ratzer fra DI giver dig overblikket over SMV-puljerne og indsigt i, hvordan du søger.

  • 15:25 Soft funding – hvad er mulighederne?

   Kristoffer Riis fra Nordic Innovators giver et overblik over mulighederne i det danske og europæiske innovationssystem. Dette omhandler bl.a. gennemgang af mulighederne for at søge støtte fra den danske Innovationsfond, fra Udviklings- og Demonstrationsprogrammet samt fra de større EU-programmer. Nordic Innovators præsenterer desuden tips og tricks til, hvordan du bedst griber en ansøgningsproces an, hvilke faldgruber der er, og hvilke overvejelser man skal gøre sig, inden man går i gang med ansøgningsarbejdet.

  • 15:55 Workshop: Få hjælp til ansøgningsprocessen.

   Jes, Kristoffer og Anne vil være til stede og give dig svar på dine spørgsmål og sparring til ansøgningsprocessen.

  • 16:15 Networking, snacks og drinks