Arrangement

Sommer-startup på taget

Traditionen tro inviterer DI iværksættere til netværk, skarpe indlæg og drinks på tagterrassen. Lad os skyde sensommeren i gang sammen den 24. august.

Vi satser på godt vejr, så vi endnu en gang kan byde på drinks og networking på vores tagterrasse i Industriens Hus. Inden vi rykker udenfor, kommer der tre skarpe, faglige indlæg, der kan inspirere dig på din startup-rejse.

Hør hvordan Flowering er gået fra bootstrapped startup til investor finansieret vækstvirksomhed og Kristine Leerbeck fra Angella Invest, der vil gøre dig klogere på, hvordan du som iværksætter finder investorer, der passer til dig og din startup.

Tilmeld dig straks – der er begrænsede pladser.

Se programmet nedenfor.

Skal din pitch gøres endnu skarpere med hjælp fra Connect Denmark?   

Inden vi skyder sommer-startup på taget i gang, har et begrænset antal startups mulighed for at få pitchtræning af Connect Denmark fra 11.00 til 15.00 i Industriens Hus.

Din startup skal som udgangspunkt have vækstpotentiale og skalerbarhed.

Program

 • 14:30

 • 15:00

  KATRINE HAAHR RIISBERG, CHEFKONSULENT, DI FOR IVÆRKSÆTTERE

  Velkomst

 • 15:05

  Ann-Sofie Hviid, CEO, Hviid Hviid by JBS

  Corporate + Startup = A match made in heaven?

  Efter mange år i sundhedssektoren kunne Ann-Sofie ikke længere være vidne til, at tonsvis af kasserede tekstiler blev sendt til forbrænding og aldrig så dagens lys igen. Det fik hende til at starte virksomheden Hviid Hviid i 2017 med formålet om at genanvende tekstilerne. I 2021 tog hun beslutningen om at sælge 85 % af virksomheden til undertøjsvirksomheden JBS Textile Group for at få de muskler, hun mente, der skulle til for at skalere sit produkt og gøre en reel forskel. Hør Ann-Sofie fortælle om de overvejelser, hun gjorde sig i forbindelse med opkøbet, hvordan hun indledte dialogen med JBS og de erfaringer, hun har gjort sig i samarbejdet med en større virksomhed.

  Hviid Hviid by JBS arbejder med cirkulær, mekanisk genanvendelse af industrielle tekstiler fra bl.a. sundhedssektoren, når de i cirkulære processer skiller nedslidte, kasserede tekstiler ad, væver dem igen og syr nyt tøj, før de igen sender tøjet retur til bl.a. hospitaler og vaskerier. En cirkulær tekstil-challenge med industrien generelt.

 • 15:25

  Artin Hodanloo, CEO og Johan Vang Wildt, COO & CO-Founder, Flowering

  Fra bootstrapped startup til investor finansieret vækstvirksomhed

  Mød Artin og Johan fra Flowering.dk. De to unge iværksættere startede i 2020 det digitale blomsterunivers, Flowering, med få midler på hånden og omsatte for flere millioner kun 10 måneder senere. Artin og Johan vil fortælle ærligt om deres oplevelser med at gå fra at bootstrappe deres blomsterunivers til at få tunge investorer med ombord til en tocifret million værdiansættelse året efter de startede. De ville selv have ønsket, at de havde været bedre oplyst om mulighederne og konsekvenserne ved at få investorer med, og deler nu deres erfaringer om at lægge en klar investorstrategi og have styr på forhandlingsteknikken, når man sidder overfor investorerne.

  Flowering har fokus på at bidrage til en grønnere blomsterindustri samtidig med de bringer blomsterglæde via branchens blomsterspild. Buketterne består af friske overskudsblomster samt lokale og miljøcertificerede blomster, der passer på den jord, vi og blomsterne er dybt afhængige af.

 • 15:40

  Kristine Leerbeck, CEO & Founder, Angella Invest

  Vælg din investor med omhu

  Kristine Leerbeck, CEO & Founder af Angella Invest, vil gøre dig klogere på, hvordan du som iværksætter finder investorer, der passer til dig og din startup. Kristine giver praktiske råd til, hvordan du får onboardet investorer, herunder vigtigheden af tidligt at få lagt en investorstrategi, så du effektivt får rejst din kapital til din videre vækstrejse.

  Kristine er selv iværksætter og har startet Angella Invest. Angella Invest er en uddannelses- og community platform, der arbejder på at øge antallet af kvindelige investorer i opstartsvirksomheder. Derudover vil Angella Invest også bidrage til en stærkere repræsentation af kvinder i iværksætteri og virksomhedsledelse. På rekordtid har hun etableret Angella Invest som Danmarks største fællesskab for kvindelige angel investorer.

 • 16:00

  Arash Sabet, Founder & CEO, Simply No Waste

  Foodtech startup and upcycled drinks

  Meet Arash Sabet, CEO and founder of Simply No Waste a Swedish impact startup. He will talk about our food system structure and how to feed the population in the future which is one of the important topics on the global climate agenda and the use of circularity in companies. Simply No Waste aims to solve nutritional deficiencies in the food system by elevating nutraceuticals from food waste streams using modern extraction technologies.

  Afterwards Arash will serve his products during the networking session where he is available for further conversation about Simply No Waste and the sustainable agenda from a startup point of view.

 • 16:15

  Vin, øl, vand, snacks og Kado fra Simply No Waste