Arrangement

LEDER:BOX - AI som ledelsesværktøj

Siden AI's indtog har teknologien udviklet sig markant og revolutioneret mange industrier. Generativ AI automatiserer rutineopgaver, forbedrer beslutningstagning og skaber innovative løsninger. Som ledelsesværktøj kan generativ AI hjælpe ledere med at drive mere effektive, agile og innovative organisationer i en kompleks verden.

På denne LEDER:BOX dykker vi ned i netop generativ AI's rolle i ledelse. Vi vil præsentere resultater fra DI's medlemsundersøgelse, og diskutere de udfordringer og muligheder dette bringer for ledere. Med eksempler fra praksis vil vi sammen undersøge, hvordan AI allerede bliver anvendt i danske virksomheder og hvad det betyder for nutidens ledere.

Du kan bl.a. møde

Christine Secher

Fagleder i Dansk Industri

Muligheder, udfordringer og paradokser ved lederes brug af AI

Christine Secher kommer med en baggrund inden for forandringsledelse, herunder digital forandring. Hun rådgiver DI's medlemmer om fremtidens arbejdsformer og det digitale arbejdsliv.  

På LEDER:BOX vil Christine præsentere hvordan DI's medlemmer bruger generativ AI, samt de muligheder, udfordringer og paradokser, som AI skaber for ledere. 

Deltag fysisk eller online

Arrangementet starter kl. 8.30.

Deltager du fysisk?
Vi serverer kaffe, te og croissanter fra kl. 8.00.

Vi lukker dørene kl. 8.30 for at undgå forstyrrelser, så kom gerne i god tid, så du har tid til at netværke og smage vores lækre croissanter inden arrangementer. Det er ikke muligt at komme ind i salen efter kl. 8.30, og det er ikke tilladt at tage morgenmad med ind i salen.

Vi har kun et begrænset antal fysiske pladser, og de er forbeholdt DI’s medlemmer, så tilmeld jer i god tid.

Deltager du online?
Hvis du deltager online, modtager du et link til livestreamingen på din mail, et par dage inden arrangementet starter.

Du tilmelder dig – uanset om du tilmelder dig fysisk eller online – via den lilla ”Tilmeld”-knap til højre.

Om LEDER:BOX

Fire gange om året afholder vi vores LEDER:BOX-arrangementer – en gratis mulighed for at blive klogere på relevante og praksisnære tendenser på ledelsesområdet på en effektiv og lettilgængelig måde. LEDER:BOX er gratis for medlemmer og ikke-medlemmer. Og du kan vælge at deltage fysisk eller online.

Kurser, uddannelser og netværk

Vidste du, at vi har en lang række kurser, uddannelser og netværk inden for ledelse, som du har adgang til qua dit medlemskab med Dansk Industri?

Ny i lederjobbet - hvad nu? DI's Lederuddannelse Leadership Excellence Course DI's strategiske lederuddannelse Morgendagens virksomhedsledelse Distanceledelse