Arrangement

LEDER:BOX – Tag ledelse på ESG

Det er ikke længere nødvendigt at diskutere, hvorvidt bæredygtighed og ESG bliver afgørende for din virksomheds succes eller ej. Men hvordan sikrer du som leder, at du opnår den succes?

LEDER:BOX - Tag ledelse på ESG

DI

Det er ikke længere nødvendigt at diskutere, hvorvidt bæredygtighed og ESG bliver afgørende for din virksomheds succes eller ej. Men hvordan sikrer du som leder, at du opnår den succes?

Det sætter vi fokus på til LEDER:BOX den 21. september.

Vi kommer til at slå et slag for, at du som leder skal påtage dig ansvaret for en effektiv ESG og bæredygtighedstransformation. Vi giver desuden overblik og værktøjer til dig, der gerne vil fremtidssikre virksomheden i retning mod bæredygtighed og ESG.

Du kan møde

 • Peter Larsen, Chef for Virksomhedsudvikling, Dansk Industri
  Den ledelsesmæssige udfordring ved at arbejde med ESG

  Det startede med at være frivilligt, så blev det lovgivning, og nu skal de fleste af os rapportere vores miljø-, sociale og ledelsesmæssige nøgletal (ESG). Peter Larsen giver os et overblik over de gældende rapporteringskrav, og endnu vigtigere: de store forretningsmuligheder, som ESG åbner op for.

 • Anna Pattis, Sustainability Manager, DEIF A/S
  Sådan forbereder vi forretningen til den grønne omstilling

  DEIF har stor ambitioner indenfor klima og det sociale. Anna Pattis driver denne udvikling og alle i virksomheden skal engageres for at ambtionerne kan lykkes. Det betyder, at ESG skal involvere alle, inklusiv ledere og medarbejdere, og er ikke længere begrænset til en bestemt rolle eller funktion.

 • Alex Laursen, Director, Strategic Business Development, Mekoprint A/S
  Konkrete måder, du kan arbejde med ESG på

  Det ligger I Mekoprint’s DNA at udvikle forretningen med et minimum af ressourcer og miljøpåvirkning. Alex Laursen er en af driverne i virksomhedens arbejde med ESG sammen med ejeren, bestyrelsen og ledelsen. De har arbejdet med elementerne i ESG siden miljøcertificeringen i 1999, og nu bindes dette målrettede ESG-arbejde sammen gennem en tværorganisatorisk forankret gruppe.

I forlængelse af programmet har du mulighed for at stille spørgsmål om ESG til Gitte Knoth og Anne-Louise Graves Sandby-Møller fra Dansk Industri, som vil være til stede i lokalet frem til kl. 12.

Deltager du fysisk?

Arrangementet starter kl. 8.30.

Vi serverer kaffe, te og let morgenmad fra kl. 8.00.

Arrangementet bliver afholdt i Industriens Hus, H.C. Andersens Bourlevard 18

Vi lukker dørene kl. 8.25 for at undgå forstyrrelser, så kom gerne i god tid, så du har tid til at netværke og spise lidt let morgenmad inden arrangementet.

Det er ikke muligt at komme ind i salen efter kl. 8.30, og det er ikke tilladt at tage morgenmad med ind i salen. Vi åbner dørene igen i pausen kl. 09.15, indtil da får du et link i receptionen, hvor du kan følge med i livestreamingen.

Husk, der er et no-show fee på 300 kr.
OBS: De fysiske pladser er forbeholdt DI's medlemmer.


Om LEDER:BOX

Fire gange om året afholder vi vores LEDER:BOX-arrangementer – en gratis mulighed for at blive klogere på relevante og praksisnære tendenser på ledelsesområdet på en effektiv og lettilgængelig måde.

LEDER:BOX er gratis for medlemmer og ikke-medlemmer. Og du kan vælge at deltage fysisk eller online.

Program

  • Den ledelsesmæssige udfordring ved at arbejde med ESG

   Peter Larsen, Chef for Virksomhedsudvikling, Dansk Industri

  • Sådan forbereder vi forretningen til den grønne omstilling

   Anna Pattis, Sustainability Manager I DEIF A/S

  • Konkrete måder, du kan arbejde med ESG på

   Alex Laursen, Director, Strategic Business Development i Mekoprint A/S