Arrangement

LEDER:BOX

Vil du inspireres og holdes opdateret på ledelsesområdet? Vil du gerne styrke dit netværk? Kan du finde 150 minutter? Så er LEDER:BOX noget for dig.

Som noget helt nyt tilbyder DI dig nu at få adgang til relevante og praksisnære tendenser på ledelsesområdet på en effektiv og lettilgængelig måde, når vi i 2019 afholder fire LEDER:BOX arrangementer, hvor du vil kunne møde både førende ledelseseksperter og erfarne ledere med noget på hjertet.

Fokus er hver gang på de temaer, som DI’s medlemmer efterspørger mere viden om, og du vil blive inspireret på en måde, så du nemt kan omsætte din nye viden til praksis i din egen hverdag. Samtidig vil du møde andre med interesse for ledelse og derigennem udvide dit netværk.

De fire årlige arrangementer afholdes i Industriens Hus i København, men vi live streamer også alle arrangementerne, så du kan være med uanset, hvor i landet du holder til. Det er gratis for DI’s medlemmer at deltage.  

LEDER:BOX er:  

 • En intensiv og fokuseret måde at holde dig opdateret på ledelsesområdet
 • 150 minutters relevant og målrettet inspiration med mulighed for at netværke både under og efter LEDER:BOX
 • Et fleksibelt tilbud, hvor du kan vælge at komme alene eller sammen med et par kolleger.

Alternativt kan du følge arrangementet via live streaming. Måske giver det mening, at I samler en gruppe ledere i virksomheden og følger LEDER:BOX sammen. 

Hver gang er der et nyt tema på programmet, og vi sørger for at finde de helt rigtige indlægsholdere til at dele deres viden om de emner, der optager ledere og HR-professionelle i DI’s medlemsvirksomheder.

Møderne afholdes fire gange om året og starter kl. 8.30.

Efter LEDER:BOX er du velkommen til at blive og netværke over en kop kaffe.

Sæt kryds i kalenderen

Du tilmelder dig fra gang til gang og kan derfor vælge præcis de LEDER:BOX-arrangementer, som er mest relevante og interessante for lige netop dig.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen på de datoer, hvor vi afholder LEDER:BOX i 2019  
Den 27. februar 2019 
Den 3. maj 2019
Den 26. september 2019
Den 5. december 2019

TEMAER PÅ LEDER:BOX

  • 26. september 2019 Fra filantropi til forretning - Hvordan din virksomhed nemt kan arbejde med FN's verdensmål i praksis

   Er du bevidst om, hvor meget det øger virksomhedens tiltrækningskraft blandt unge medarbejdere, hvis I tydeligt bidrager til at være en del af løsningen på verdens store udfordringer? Har du svært ved at få øje på, hvordan lige netop din virksomhed kan arbejde med FNs verdensmål? Og måske endnu sværere ved at se, hvordan verdensmålene kan omsættes til konkrete resultater, der bidrager til top og bundlinjen? Så kom og vær med på denne LEDER:BOX, hvor du får indsigt i en enkelt og let tilgængelig metode, der kan gøre virksomheden i stand til at integrere Verdensmålene i kerneforretningen, levere resultater for virksomheden og bidrage til bæredygtig udvikling i verden. Du får indsigt i cases fra andre virksomheder og deres erfaringer med at omsætte verdensmålene til forretning, samt inspiration til, hvad I kan gøre i din egen virksomhed.

  • 5. december 2019 Paradoksledelse

   Rikke Kristine Nielsen, lektor på Aalborg Universitet.

Susanne Praefke Svendsen

Praktisk ansvarlig

 • Direkte +45 3377 3855
 • Mobil +45 4128 5561
 • E-mail sps@di.dk

Danielle Bjerre Lyndgaard

Faglig ansvarlig

 • Direkte +45 3377 3809
 • Mobil +45 2374 4244
 • E-mail dbl@di.dk