For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Arrangement

LEDER:BOX

Vil du inspireres og holdes opdateret på ledelsesområdet? Kan du finde 150 minutter? Så er LEDER:BOX noget for dig.

LEDER:BOX

LEDER:BOX 15. december 2021

COVID-19 har givet os en ”generalprøve” på fremtidens ledelse og har inviteret os alle sammen med ind i et kæmpe, socialt eksperiment. Den har både accelereret og hæmmet allerede eksisterende udviklingstræk. Kom med når vi tager fat på temaet: Ledelse af det hybride arbejde.

Vi har pakket din julekuffert fuld af tips og tricks til ledelse af det hybride arbejde. Vi får oplæg fra Thomas Geuken´s fremtidskuffert. Thomas fremtidsforsker og giver et bud på, hvordan fremtiden for ledelse ser ud samt de bagvedliggende forventninger fra medarbejdersiden. Hvilke balancer skal findes, og hvilken betydning har arbejdet nu fået for mennesker? Jeres vært chefkonsulent Peter Larsen, DI, trækker den røde tråd igennem de fire LEDER:BOX arrangementer i 2021 og sørger for, at vi alle går på juleferie med en tæt pakket kuffert, der gør os klar til ledelse af det hybride arbejde i 2022.

LEDER:BOX – Året, der gik
På LEDER:BOX i foråret 2021 styrkede vi kompetencerne til at træffe strategiske beslutninger der bringer vores virksomheder solidt ud på den anden side af krisen. Der efter skabte vi overblik over de værktøjer der anvendes til at designe den værdiskabende arbejdsplads. På sidste LEDER:BOX kiggede vi indad og fik styr på den selvledelse, der får os sikkert igennem de dramatiske forandringer. Her på årets sidste LEDER:BOX står især et tema for ledelse tilbage, nemlig – Ledelse af det hybride arbejde.”

Du kan deltage på LEDER:BOX fysisk i Industriens Hus i København. Vi live streamer alle arrangementer, så du kan også se med online. Du vælger om det skal være fysisk eller online i tilmeldingsflowet.

Det er gratis at deltage.

Program for LEDER:BOX 15. december 2021

  • 8.30 – 8.45 Introduktion

   Chefkonsulent Peter Larsen, DI, byder velkommen

  • 8.45 – 9.45 Ledelse af den hybride arbejdsplads

   Vi får besøg af Thomas Geuken. Thomas fremtidsforsker og giver et bud på, hvordan fremtiden for ledelse ser ud samt de bagvedliggende forventninger fra medarbejdersiden. Hvilke balancer skal findes, og hvilken betydning har arbejdet nu fået for mennesker?

  • 9.45 – 10.00 Pause

  • 10.00 – 10.15 Hvilke ledelses tips og tricks kommer i din julekuffert?

   Chefkonsulent Peter Larsen, DI

  • 10.15–10.35 DI´s indspil til ledelse af den hybride arbejdsplads

   Chefkonsulent Christine Secher, DI

  • 10.35 – 10.55   Vi balancerer og stiller skarpt på ledelse og arbejdets nye betydning

   15 skarpe minutter med indspil fra både deltagere og specialister

  • 10.55 – 11.00 LEDER:BOX i 2022

  • 11.00 Afslutning

Ny inspiration

DI har besluttet, at vi vil tilbyde gratis adgang til relevante og praksisnære tendenser på ledelsesområdet på en effektiv og lettilgængelig måde, når vi afholder fire årlige LEDER:BOX arrangementer, hvor du vil kunne møde både førende ledelseseksperter og erfarne ledere med noget på hjertet.

Fokus er hver gang på de temaer, som DI’s medlemmer efterspørger mere viden om, og du vil blive inspireret på en måde, så du nemt kan omsætte din nye viden til praksis i din egen hverdag. Samtidig vil du møde andre med interesse for ledelse og derigennem kunne udvide dit netværk.

De fire årlige arrangementer afholdes i Industriens Hus i København, og vi live streamer alle arrangementerne, så du kan være med uanset, hvor i landet du holder til.

LEDER:BOX

 • En intensiv og fokuseret måde at holde dig opdateret på ledelsesområdet
 • 150 minutters relevant og målrettet inspiration med mulighed for at netværke både under og efter LEDER:BOX
 • Et fleksibelt tilbud, hvor du kan vælge at komme alene eller sammen med et par kolleger
 • Møderne afholdes fire gange om året og starter kl. 8.30.

Husk at du kan følge arrangementet via live streaming

Måske giver det mening, at I samler en gruppe ledere i virksomheden og følger LEDER:BOX sammen.

Hver gang er der et nyt tema på programmet, og vi sørger for at finde de helt rigtige indlægsholdere til at dele deres viden om de emner, der optager ledere og HR-professionelle i DI’s medlemsvirksomheder.

Tak for et eminent godt arrangement. I har gjort det levende og interessant. Det er det bedste virtuelle event, som jeg har deltaget i HR Partner Lotte Zeeberg, ZÜBLIN A/S
Paulette fra PLH arkitekter, var både suverænt vidende om emnet og en god facilitator for de inviterede gæster. Det var ganske enkelt verdensklasse! Jeg har det sidste år siddet med på flere internationale sessioner om emnet – det her var virkeligt godt. Evidensbaseret viden og klare anbefalinger – det var lige til at tage fat på og sætte i værk Adm. direktør Søren Ellegaard, Geoinfo
Godt arrangement der gav noget at tænke over. Kan varmt anbefale Niels Overgaards bog "Det hele handler ikke om dig", som jeg skal finde tid til at genlæse snarest. Tak til Peter Larsen for at trække paralleller til hverdages udfordringer hvor den Stoiske filosofi kan tilbyde noget de færreste af os ser ved første øjekast Head of Talent Attraction & Strategic HR BP to the Group CTO Thomas Hastrup-Leth, NKT

Susanne Praefke Svendsen

Praktisk ansvarlig

 • Direkte +45 3377 3855
 • Mobil +45 4128 5561
 • Send e-mail  

Peter Larsen

Fagligt ansvarlig

 • Direkte +45 3377 4826
 • Mobil +45 2148 0080
 • Send e-mail