Arrangement

DARIM virtuelt medlemsmøde 9. marts 2021

Foto: Foto: Getty Images

Kære medlem af DARIM

Du inviteres hermed til årets første DARIM medlemsmøde.

Mødet afholdes via TEAMS tirsdag den 9. marts 2021 fra kl. 10.00 til ca. 14.00. Mødet afholdes i 3 blokke (på samme måde som decembermødet), og man er naturligvis velkommen til at vælger til og fra efter tid og interesse. 

CYBER ATTACK, CYBER CLAIMS HANDLING og GENÅBNING....
Emnerne spænder denne gang fra Cyber Attack hos William Demant, over Cyber Claims ved Crawford til medlemmernes egne erfaringer og overvejelser ved genåbning af arbejdspladserne efter et års corona-nedlukning. Det fulde program inkl. links kan ses nedenfor, og programmet kan desuden downloades i menuen til højre.

LINKS til TEAMS
Links til TEAMS-blokkene findes i programmet nedenfor - umiddelbart inden tidsangivelser for den enkelte BLOK ("KLIK for at gå til TEAMS-møde...").

TILMELDING
Tilmelding foregår i menuen til højre. Det er kun nødvendigt at tilmelde sig een gang - uanset om man deltager i alle eller udvalgte blokke.  

SAMTYKKE (GDPR)
OBS! For god ordens skyld gøres opmærksom på at du, når du klikker dig ind på de enkelt TEAMS-links, samtidig giver samtykke til at de øvrige deltagere samt oplægsholdere kan se dine kontaktinformationer. 

Vi glæder os til at se jer på TEAMS - og opfordrer alle til at benytte lejligheden til at deltage aktivt, stille spørgsmål og dele erfaringer med de andre medlemmer. 

Med venlig hilsen
DARIMs bestyrelse

Program