Arrangement

DAU - Cybersikkerhed under angreb

Det er næsten dagligt, at medierne rapporterer om nye alvorlige cyberangreb. Angrebet på Colonial Pipeline viste blandt andet, at disse angreb kan have alvorlige konsekvenser – også for produktionen – og kan medføre alvorlige skader. Samtidig bliver angriberne stadig dygtigere og begynder også at gå direkte efter kontrolsystemet.

På konferencen sætter vi fokus på, hvilket trusselsbillede som de danske virksomheder står over for i dag, hvordan man beskytter sine systemer, og hvad de nye krav til sikkerheden fra blandt andet EU betyder. Det er blot nogle af de spørgsmål, som vi vil forsøge at besvare på denne konference, hvor vi går i dybden med emnet cybersikkerhed med en industriel vinkel.

På konferencen vil der være en blanding af oplæg, kundecases og paneldebat. Konferencen vil dække, hvordan industriel cybersikkerhed ændrer sig, hvilke krav der kommer med det nye NIS2 direktiv i EU, og hvad man som virksomhed skal gøre i praksis for at sikre sine industrielle systemer mod angreb. Derudover vil vi dække den politiske side af sagen; hvordan ser trusselsbilledet ud, og hvad gør Danmark for at imødekomme det?   

Der vil som altid være mulighed for netværk og videndeling med andre fra branchen. 

For de først tilmeldte vil det være muligt at tilvælge en gratis rundvisning hos MAN Energy Solutions.

Tilmeld dig derfor allerede nu, så du er sikret en plads. Tilmelding sker via linket til højre. 

Anne Rosted

Anne Rosted

Koordinator

Praktisk kontaktperson