For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Webinar

Digital Reality – Effektiv brug af Augmented Reality i danske industrivirksomheder

Den 13. maj vil DAU i samarbejde med Virsabi holde webinar om Augmented Reality.

Hvad kan Virtual, Augmented og Mixed Reality (VR, AR og MR) gøre for danske industrivirksomheder – og hvilke spørgsmål bør virksomhederne overveje, hvis de vil investere i disse digitale teknologier?

Med udgangspunkt i projektet Digital Reality vil projektleder Marina Ejlertsen og Chief Product Officer Jens Lauritsen fra Virsabi fortælle om deres erfaring med etablering af VR, AR og MR-løsninger til industriel brug.

Projektet er støttet af Industriens Fond og omhandler effektfuld brug af VR/AR/MR i danske industrivirksomheder. Poul Johansen Maskiner og Jorgensen Engineering vil bidrage med deres erfaring som deltagere i projektet samt hvilken værdi, de forventer, at teknologierne vil bringe til deres virksomhed.  

Vi vil også tale om, hvordan VR, AR og MR bliver anvendt til at holde danske virksomheder og deres kunder kørende på trods af Corona-krisen.

Arrangementet arrangereres af DAU i samarbejde med DI Digital.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig.

Oplægsholdere:

Jette Nøhr

Jette Nøhr

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3414
  • Mobil +45 2949 4676
  • Send e-mail