Arrangement

Morgendagens OT-arkitektur

Forestil dig, at du kunne forbinde alle dine sensorer til en cloud-løsning og få adgang til et hav af data, der kunne optimere din virksomheds processer, produkter og services. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men det er faktisk muligt at nå et langt stykke af vejen - hvis du har styr på din OT-arkitektur

Det er dog nemmere sagt end gjort, for der er mange faktorer, du skal tage højde for: Sikkerhed, robusthed, modularitet, navnekonventioner, brugerrettigheder, redundans, master data og meget mere. Og så skal du også kunne håndtere de gamle systemer, der ikke bare kan skiftes ud med et snuptag.

Hvordan gør du det? Hvordan skaber du en OT-arkitektur, der er fremtidssikret og fleksibel? Hvordan integrerer du OT og IT på en smart måde? Hvordan balancerer du mellem nyt og gammelt, mellem innovation og tradition, mellem drøm og virkelighed?

Det er nogle af de spørgsmål, vi vil forsøge at besvare på denne konference. Vi vil give dig et indblik i morgendagens OT-arkitektur og vise dig nogle af de bedste praksisser og løsninger fra branchen. Vi vil også kigge tilbage på ældre OT-arkitektur og lære af de erfaringer og udfordringer, vi har haft med de legacy-systemer, der stadig anvendes.

Hvis du vil være med på den digitale bølge og udnytte det fulde potentiale af dine sensorer og data i en cloud-løsning, så er denne konference noget for dig. Tilmeld dig nu og bliv klogere på din OT-arkitektur! 

Vi har sammensat et program, der vil give dig masser af viden, inspiration og netværk. 

Program

Minimesse:

Du har mulighed for at blive udstiller på DAU's minimesse til en favorabel pris, hvis du er medlem af DAU. En stand koster 2 x deltagergebyr, og inkluderet i prisen, er 2 deltagere på konferencen. Du får her mulighed for at pitche dine nyeste produkter og løsninger og vise dem frem i alle pauserne. Kontakt sekretariatsleder Mathias Kimer Larsen på mlar@di.dk eller telefon 3377 3870, hvis du vil høre mere om mulighederne for at udstille på minimessen.