Webinar

Sådan kommer jeres virksomhed godt fra start med VR/AR - erfaring fra industricases og projektet: DIGITAL REALITY

Hvordan kan Virtual, Augmented og Mixed Reality (VR, AR og MR) skabe effekt gennem værdikæden hos danske industrivirksomheder?

Med udgangspunkt i konkrete industricases vil Marina Ejlertsen (Strategic Advisor, Virsabi) sammen med repræsentanter fra virksomhederne Jorgensen Engineering, Poul Johansen Maskiner og DESMI Ocean Guard besvare dette spørgsmål ved at dele erfaringer fra projektet DIGITAL REALITY.

Gennem webinaret vil der være fokus på virksomhedernes egne udviklingsforløb, vurdering af effekt og værdiskabelse, samt de spørgsmål, man som virksomhed bør overveje, inden der investeres i disse digitale teknologier.

Platformen www.digital-reality.dk gør viden om teknologierne VR, AR og MR og erfaringer fra industrien tilgængelige. Formålet med www.digital-reality.dk er at hjælpe danske produktionsvirksomheder godt fra start med at identificere effekt og værdiskabelse gennem brug af VR, AR eller MR. Platformen giver adgang til en værktøjskasse med råd og vejledning om strategisk vurdering og den gode arbejdsproces samt konkrete værktøjer, som hjælper med afklaring af behov og krav til konkrete VR-, AR- og MR-løsninger.

Tilbage i maj holdt DAU og DI Digital et webinar med titlen: ”DIGITAL REALITY – Effektfuld brug af Augmented Reality i danske industrivirksomheder” (se eller gense webinaret her). Her fortalte Virsabi om deres erfaring med at udvikle VR- og AR-løsninger til industrien og om deres erfaring som partner i projektet DIGITAL REALITY. Projektet er støttet af Industriens Fond og handler om brug af VR, AR og MR i danske industrivirksomheder.