Arrangement

Dansk Overfladeindustris medlemsmøde - Himmerlands spa-golfklub

Årets medlemsmøde er igen lagt i de bedste rammer i Himmerland Spa og Golfklub.

Dansk Overfladeindustri har hermed fornøjelsen at indbyde dig til årets medlemsmøde og golfdag, så find golfhandskerne frem og spil med gode kolleger i branchen. 

Der er som tidligere mulighed for såvel "aktive udøvere" som "ikke aktive udøvere” at få udlevet de helt åbenlyse og medfødte golftalenter på følgende vis:
• Aktive - 18 hullers stableford match
• Ikke aktive – golfintro/undervisning samt match på 9 hullers bane

Kørende baneservice:
Bestyrelsen sikrer på vanlig vis, at den kørende baneservice sørger for sandwich, drikkevarer m.m.

Tilmelding:
Du tilmelder dig i højre side, og får her vist de forskellige valgmuligheder, som du skal vælge blandt ankomst torsdag-lørdag, enkelt eller dobbeltværelse eller ankomst fredag osv. 

Dagsprogram:
Indeholder ankomst fredag, morgenbuffet, golfmatch Talentgolf/Stabelford, baneservice, 3-retters menu inkl. vin, øl, vand under middagen (3 timer) samt kaffe/the, avec og natmad. Der er dog også mulighed for at fravælge middagen.

Vigtigt - hvis I er to, der følges ad, og skal overnatte i dobbeltværelse, så skrives den ene person på som ledsager ved tilmelding.

Tilmeldingen er bindende. Afbud eller no-shows efter tilmeldingsfristen fremsendes faktura.
Husk, oplys ved tilmeldingen evt. rekv.nr. såfremt dit firma kræver det.

Betaling:
Ankommer du torsdag er overnatning og 2-retters middag inkl., men ekskl. drikkevarer, som du selv skal afregne direkte med hotellet.

Alle udlæg fredag (undtagen drikkevarer efter middagen) klares i første omgang af foreningen, hvorefter der efterfølgende bliver fremsendt faktura. Drikkevarer efter middagen skal sættes på dit værelsesnummer, og afregnes med hotellet ved afrejse. Overnatter du ikke, afregner du selv direkte med hotellet efter middagen.         

Spørgsmål
Hvis der er spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger, kontakt venligst Lars Elkjær Nielsen på mobil 20 29 21 46 eller mail elkjaer46@hotmail.com

Vi ser frem til en fornøjelig dag med match, golfskole og ikke mindst til en god kollegial snak, aktive som ikke aktive golfudøvere mellem.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen Dansk Overfladeindustri

Program

Fredag
Kl. 08.00-09.30 Morgenbuffet på golfcentret
Kl. 09.45 Velkomst og briefing ved formanden og Lars Elkjær
Kl. 10.30 18 hullers stableford match
Kl. 10.30 Golfintro/undervisning og 9 hullers match
Kl. 18.45 Velkomstdrink og festmiddag
Lørdag
Afrejse efter morgenbuffet (mellem kl. 07.00–10.00)

Vandrepokal

Vær meget opmærksom på, at der spilles om retten til den flotte ”golfvandrepokal” og dens plads på eget skrivebord for det kommende år.

IL Golfvandrepokalen blev i 2022 vundet af Bente Blaabjerg fra Scanlak, og førstepladsen for talenterne tog Ulla Kathrine Jensen fra Indulak sig af. Den flotte vandrepokal kan kun vindes af medlemmer af foreningen.

Præmieoverrækkelsen foregår ved  festmiddagen.

Præmier

DER SKAL MEDBRINGES 1 STK. PRÆMIE PR. DELTAGER

Da der skal være præmier til alle i begge matcher, og vi i bestyrelsen ikke ønsker at ændre på konditionerne for præmieuddelingen, skal alle medbringe én gave til præmiebordet. Det er ”tanken” og ikke ”størrelsen” på gaven, der er det afgørende.

Fordeling af præmier og valg af metode vil blive foretaget af en selvbestaltet præmiekomite, der nedsættes på selve dagen.

Skulle man være forhindret i at deltage, men gerne vil være ”gavesponsor” på dagen, så send  præmien til:

Henrik Givskov
JAI Overfladebehandling A/S
Sverigesvej 3
7480 Vildbjerg

DGU-nummer

Du skal sende dit DGU-nummer og HCP til Dorte Lerche på dorl@di.dk gerne samtidig med din tilmelding, men senest den 3. juli 2023 (denne tidligere frist er af hensyn til sommerferie)

Ekstra golfrunde

Ønsker man at spille en golfrunde torsdag og/eller lørdag, skal du selv undersøge muligheder samt klare reservation af tee tider på Golfboks.
Vil man sikre sig en tee tid i god tid, så kontakt klubben, der gerne vil være behjælpelig.