Arrangement

Dansk overfladeindustri - medlemsmøde og golf

Årets medlemsmøde er igen lagt i de bedste rammer i Himmerland Spa og Golfklub.
Tag med til Dansk Overfladeindustris medlemsmøde og golfarrangement i Nordjylland og mød dine kolleger fra branchen, og kombiner seriøse samtaler med seriøst sjove golfsving!
Det bliver en dag med masser af netværk, grin og selvfølgelig lidt konkurrence.

Program - præmie - vandrepokal m.m.
Vigtigt du læser "Praktisk information", som du finder i højre side under "Download".

Tilmelding og valgmuligheder
Der er som tidligere år forskellige pakker at vælge mellem, og i år er der også mulighed for at vælge dagsprogram og SPA - for dem, som ikke ønsker at spille golf. 
BEMÆRK: Ønsker du overnatning fra tors-lørdag, skal du vælge både en tors- og en fredagspakke.

Dagsprogram indeholder ankomst fredag, golfmatch for de aktive, talenterne og ikke golfere, baneservice, 3-retters menu inkl. vin, øl, vand under middagen (3 timer) samt kaffe/the, avec og natmad.

OBS...som noget nyt er der fuld egenbetaling på torsdagspakkerne, og du skal derfor selv sørge for at afregne med hotellet, selvom der står gratis ud for pakken på tilmeldingssiden. 

Ledsager
Hvis I er to, der følges ad, og skal overnatte i dobbeltværelse, så skrives den ene person på som ledsager ved tilmeldingen.

Betaling

  • Torsdagspakker er med fuld egenbetaling og afregnes direkte med hotellet
  • Drikkevarer efter fredagens middag skal sættes på dit værelsesnummer, og afregnes med hotellet ved afrejse.
  • Overnatter du ikke fredag, afregner du selv direkte med hotellet efter middagen
  • Alle udlæg fredag (undtagen drikkevarer efter middagen) klares i første omgang af foreningen, hvorefter der fremsendes faktura.
    Der vil blive pålagt et gebyr på kr. 500,00 inkl. moms, såfremt du har glemt at afregne med hotellet og Dansk Overfladeindustri skal fremsende faktura.

Tilmeldingsfrist
Tilmelding er bindende, der kan dog meldes afbud inden sidste tilmeldingsfrist den 14. juni 2024. Ved afbud herefter eller no-shows fremsendes faktura.
Husk, oplys ved tilmeldingen evt. rekv.nr. såfremt dit firma kræver det.

Spørgsmål
Hvis der er spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger, kontakt venligst Lars Elkjær Nielsen på mobil 20 29 21 46 eller mail elkjaer46@hotmail.com

Vi ser frem til en fornøjelig dag med match, golfskole og ikke mindst til en god kollegial snak, aktive som ikke aktive golfudøvere mellem.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen Dansk Overfladeindustri