Webinar

Webinar om automatisering og robotter

Danmark er et af de lande i verden, der har flest robotter i industrien i forhold til indbyggertal, som i høj grad skyldes Danmarks relativt høje lønomkostninger og fokus på produktivitet i produktionsvirksomheder.

Derfor er det økonomisk attraktivt at erstatte manuelle processer med robotter og anden automation og derigennem styrke konkurrenceevnen. Men som med mange andre, strategiske beslutninger, så kræver det god forberedelse og projektledelse, hvis investeringen skal kunne betale sig. Hør, hvordan DTI/DIRA ser udviklingen, og lær fra erfaringerne i Randers Maskin- og Tandhjulsfabrik A/S med implementering af robotter i produktionen.

SE PROGRAM

Indstil til DIRA-priser

Kan du sætte ord som imponerende, inspirerende og innovativ på en ny teknologi eller et automationsprojekt hos jer?

Så overvej at indstille teknologien eller robotløsningen til én af @DIRA – Dansk Robot Netværk to priser – DIRA Teknologiprisen 2021 og DIRA Automatiseringsprisen 2021.

De nominerede produkter til DIRA Teknologiprisen 2021 bliver fremvist på ROBOTBRAG og DIRA Business  i Odense den 26. og 27. august 2021, hvor de får en 4 kvadratmeter stor stand. Prisen overrækkes den 26. august 2021.

DIRA Automatiseringsprisen 2021 vil blive overrakt på åbningsdagen for hi21 den 5. oktober 2021.

DIRA har nemlig åbnet for indstillingerne til begge priser nu, og du har kun indtil den 14. maj 2021 inden den udløber.

>> LÆS MERE HER