Kursus

Backstage: Produktivitetsforbedringer med robotter

Robotteknologi hjælper mange produktionsvirksomheder, men der er fortsat stort potentiale til forbedringer. Dette Backstage-arrangement, der udbydes i samarbejde mellem Industrisamarbejdet og Aluminium Danmark, giver dig indsigt i forskellige muligheder og løsninger.

Vi besøger Plus Pack A/S, som producerer innovativ emballage til fødevarer i plast og aluminium. Plus Pack A/S  har forbedret såvel produktiviteten som arbejdsmiljø ved at indføre forskellige typer robotter. Vi ser robotterne og får forklaret hvorfor, og hvordan Plus Pack A/S har integreret robotter i  produktionen. Vi får også et kig ind i Teknologisk Instituts robotcenter, som har et 2.000 m2 levende værksted og laboratorium. Stedet fungerer både som et inspirerende besøgscenter og som omdrejningspunktet for udvikling og afprøvning af innovativ robotteknologi til både industri, produktion, velfærd og service.

Deltagerne vil blive inddelt i to hold, hvor det ene hold starter hos Plus Pack A/S og det andet hold starter hos Teknologisk Institut. Du vil efter tilmeldingen blive orienteret om, hvor du starter.

Plus Pack A/S, Energivej 40, 5260 Odense
Teknologisk Institut, Forskerparken 10F, 5230 Odense M

Program