Arrangement

Fremstillingsindustriens medlemsdag 2020

Kom med til Fremstillingsindustriens populære medlemsdag 12. september 2020 i Randers.

 

Lørdag den 12. september 2020 samler vi medlemmerne af Fremstillingsindustrien (ejere og/eller direktører med ledsagere) til vores store Medlemsdag i Arena Randers. Deltagelse er en helt fantastisk mulighed for at møde ligesindede i uformelle rammer.


Historien bag Arena Randers

Vores medlemsdag starter i Arena Randers, og vi kan med fornøjelse fortælle, at vi har fået direktøren for Arena Randers til at fortælle historien bag arenaen og ambitionerne i forbindelse med nybygningen.
v/Direktør Gitte Nørgaard, Arena Randers

                
På tour med Jesper Skibby – vil du med?

Tour de France ligger vejen forbi Danmark i 2021. Så hvad er mere oplagt end at få et oplæg med den danske rekordindehaver i deltagelse i touren; nemlig Jesper Skibby.
Jesper giver os et indblik i cykelsportens verden. Du får et unikt indblik i de erfaringer, han har gjort sig privat såvel som professionelt, som har formet ham, til den han er, alt sammen krydret med sjove anekdoter fra cykelkarrieren. Og hvem ved, måske Jesper også kommer ind på vigtigheden af jeres virksomheders branding, når nu verdens største cykelløb, og det tilhørende medie-cirkus ligger vejen forbi Danmark i 2021

Efter frokost kan der vælges mellem besøg hos Randers Regnskov eller hos Memphis Mainson (Graceland).

Randers Regnskov

At træde ind i Randers Regnskov er som at træde ind i en anden verden. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra brusende vandfald og det mangfoldige dyreliv, der findes her. I frodige, grønne omgivelser kan du opleve alt fra små, flittige bladskærermyrer til store, majestætiske jaguarer og således for en stund få følelsen af at være på et sandt tropeeventyr.
Der er både tid på egen hånd, samt en times rundvisning med en guide.


Memphis Mainson (Graceland)

Er du ikke til tropisk klima, så kan du vælge en guidet rundvisning på Memphis Mainson.      
Straks du træder ind på området, der er en kopi af Elvis Presley’s hjem Graceland, bliver du mødt med musik. Du hører om Elvis - manden og musikken – hører om udvalgte museumsgenstande, og så er der altid lidt sjove anekdoter blandt de spændende historier.
Samlingen regnes for, at være en af de 10 største i verden og er forsikret for 10 millioner kroner. 
Effekterne bliver med jævne mellemrum skiftet ud med andre nye effekter, så der hele tiden er lidt
nyt at se i museet.
Der er både tid på egen hånd, samt en times rundvisning med en guide.

Festmiddag og dans

Du får naturligvis mulighed for at nyde Randers på egen hånd, inden vi indtager en festmiddag med efterfølgende dans i det nye Arena Randers.

Selve arrangementet afsluttes med overnatning til søndag den 13. september 2020 med morgenmad.

PROGRAM

Se detaljeret program HER.