Netværk

Torskegilde 2023

Fremstillingsindustrien er igen i år vært ved det traditionelle torskegilde, hvor du har mulighed for at netværke med kolleger i branchen. I år holdes torskegildet i Jylland på Hotel Kolding Fjord.

Foto: Colourbox

Efteråret banker på, og vi kigger ind i nogle koldere måneder. Så nu er det tid til vores traditionelle torskegilde.

Har du ikke deltaget tidligere, så skylder vi at sige, at det intet har med SKAT at gøre, men navnet relaterer sig til den traditionsrige middag, som vi altid indtager i forbindelse med dette arrangement.

Vi har inviteret militærpsykolog Anders Kjærgaard, der sætter fokus på ledelse under svære forhold. Anders Kjærgaard holder sit oplevelsesforedrag om sin tid i Siriuspatruljen, som han har været en del af 2 gange - senest som leder af patruljen. Og som han siger - det er ikke svært at holde hovedet koldt, når temperaturen i værste fald kryber under -45 på de op til fire måneder lange slæderejser.

Ud over at være militærpsykolog har Anders Kjærgaard desuden forsket i ”Teams in extreme environments” og brænder i dag for at omsætte sin viden om (top)præstationer, relationer, kommunikation og mental balance til brugbar viden til hverdagsbrug.

Inden vi går til bords er der sat tid af til networking, som vi erfaringsmæssigt ved, at vores medlemmer sætter stor pris på.

Dagen afsluttes med den traditionelle menu: kogt torsk med alt hvad dertil hører men ikke mindst hyggeligt samvær med ligesindede kolleger i branchen.

Program

  • 16.00 Ankomst, registrering og kaffe

  • 16.30 Velkomst

   v/ Bestyrelsesmedlem i Fremstillingsindustrien, adm. dir. Jacob Himmelstrup, Regaco A/S

  • 16.40 Slædepatruljen SIRIUS – et oplevelsesforedrag

   v/ Militærpsykolog Anders Kjærgaard

  • 18.00 Afslutning

   v/ Bestyrelsesmedlem i Fremstillingsindustrien, adm. dir. Jacob Himmelstrup, Regaco A/S

  • 18.30 Velkomstdrink

  • 19.00 Klassisk kogt torsk og hyggeligt samvær

  • 22.00 Tak for i dag

Annette Flies

Annette Flies

Konsulent