Arrangement

"Rigtige mænd tager ikke backup" - og slet ikke ved juletid!

..... men måske er det alligevel en god idé?

Foto: Getty image

Som vanligt bliver arrangementet en blanding af faglighed, sjov og hygge.

Den faglige del af arrangementet starter kl. 16.00. I år har vi valgt at sætte fokus på 2 emner:  IT-sikkerhed i virksomheden og DI’s 2030-plan og dens betydning for virksomhederne.

IT-sikkerhed

Vi bliver mere og mere automatiserede og digitale. Det gælder i produktionen og administrationen. De fleste virksomheder er helt afhængige af, at ”systemerne” fungerer. Men dermed gør man sig også mere sårbar.

Keld Normann fra virksomheden Dubex A/S vil give os en indføring i, hvad der kan ske, når ”back up” og sikkerhed ikke er en del af hverdagen og hackerangrebet er en realitet. Og eksempler på, hvad man kan gøre. Virksomheden er en af Danmarks førende it-sikkerhedsfirmaer. Læs mere her. www.dubex.dk

DI’s 2030 plan

Bagefter vil Morten Granzau, som er en af hovedarkitekterne bag DI’s 2030 plan, give os en status og planens betydning ikke mindst for DI’s mange medlemsvirksomheder. 2030-planen har fået stor opbakning fra mange sider og er nu en del af regeringens grønne omstilling

…men uden mad, drikke og en lille smule magi…

Efter oplæggene (kl. ca. 18.00) bydes på DI’s store julebuffet, hvor der – i lighed med sidste år – vil være mulighed for at smage forskellige (jule)øl eller vin til maden og få en god snak med andre medlemmer. Og som et ekstra element vil der i år være en ”magisk” overraskelse, idet vi har bedt tryllekunstneren Anders Lassen om at udfordre vore sanser.

Tilmelding

Arrangementet er gratis for op til 2 personer fra virksomheden. Der kan maksimalt tilmeldes 4 personer pr. virksomhed. For supplerende deltagere betales 600 kr. pr. person.

Patricia Bjelke Jørgensen

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3308
  • Mobil +45 5213 2314
  • Send e-mail  

Susanne Andersen

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3916
  • Mobil +45 2949 4631
  • Send e-mail