Arrangement

Tag dit kundesamarbejde til næste niveau

På MR-dagen 2022 bringer vi branchens virksomheder og kunder sammen fra den private og offentlige sektor. Vi kigger både på muligheder og pitfalls i samarbejdet mellem konsulentvirksomhederne og kunderne, og vi får nye forskningsinput fra Half Double Institute. Og inden da får vi sat tingene lidt i perspektiv og et godt grin med Per Helges syn på konsulentprojekter.

Foto: Getty Images

Hvordan kan det være, at mange direktioner er optaget af lean produktion og supply chain, men ikke er ligeså optaget af at drive fælles projekter godt og få mere effekt ud af samarbejdet?

Hvis du kan genkende bare en flig af ovenstående, skal du sætte MR-dagen 2022 i din outlook – og invitere nogle af dine kunder med.

Vi stiller skarpt på, hvordan vi bedst samarbejder og skaber reel værdi, både når det fungerer optimalt, og når det ikke går som planlagt.

Arrangementet er fysisk i DI Industriens Hus.

Tilmelding

Dagen er designet til, at du inviterer dine kunder med. Du tilmelder dig selv og dine kolleger via tilmeldingslinket. Du tilmelder dine kunder ved at sende en mail til Allan på  alem@di.dk.

Program

 • 16.00-16.05

  Velkommen

 • 16.05-16.30

  Per Helge er professionel komiker og historiefortæller. Han har optrådt siden 2008, og han fik sit gennembrud i 2013 med comedy-showet Djøf med Løg(n) om det absurde bureaukrati i store virksomheder og organisationer. Per er uddannet civilingeniør og er tidligere embedsmand i Forskningsministeriet.

  Optræden: Et alternativt perspektiv på konsulentsamarbejdet

  Per Helge – manden bag DJØF med løgn

 • 16.30-17.20

  Break-out I

  Vi lægger ud med break-outs, hvor alle skal på banen.

  Hvordan arbejder vi internt i min egen organisation/virksomhed i dag?
  Break-out er opdelt i to hovedgrupper:
  En break-out-gruppe for branchens kunder.
  En break-out-gruppe for branchens konsulentvirksomheder.

  Break-out-grupperne giver korte observationer i plenum.

 • 17.20-17.35

  Pause og networking

 • 17.35-18.00

  Per Svejvig har en ph.d. i forretningssystemer og har mere end 25 års erfaring fra det private erhvervsliv som projektleder, leder og konsulent. Per er IPMA B certificeret og forsker i gentænkning af projektledelse, værdiskabelse fra projekter og agile praksisser i projekter som f.eks. Half Double-metodologien. Michael Ehlers har dedikeret sin karriere til projekt- og porteføljeledelse, forandringsledelse og strategieksekvering siden 2001. Han er en af tre grundlæggere af Half Double-metodologien, har ledet Half Double-rejsen siden 2015 og er en populær foredragsholder om agile ledelsesmetoder.

  Hvad siger nyeste forskning om det gode projektsamarbejde, og hvor ligger pitfalls og impact-mulighederne?

  Per Svejvig, Associate Professor, Head of Project Organizing and Management Research Group, PhD på Aarhus Universitet og ansvarlig for Half Double Institute
  Michael Ehlers, Lead for Half Double Institute og partner i Implement Consulting Group

 • 18.00-18.45

  Break-out II

  Hvordan kan vi arbejde bedre sammen i kundeprojekter i fremtiden, og hvad kan det give hos kunden og rådgivervirksomheden?
  Denne break-out foregår i grupper blandet af branchens kunder og branchens konsulentvirksomheder.

  Break-out-grupperne giver korte observationer i plenum.

 • 18.45-18.55

  Learnings og observationer fra dagen: Hvad har vi lært i dag?

  Henrik Horn Andersen, bestyrelsesformand
  Mette Bøgelund, bestyrelsesmedlem
  Katrine Ellersgaard Nielsen, branchedirektør
  Per Svejvig, Associate Professor, Head of Project Organizing and Management Research Group, PhD på Aarhus Universitet og ansvarlig for Half Double Institute
  Michael Ehlers, Lead for Half Double Institute og partner i Implement Consulting Group

 • 19.00-20.00

  Social networking og let anretning