DI.dk har lige nu driftsproblemer. Nogle brugere kan derfor opleve ikke at kunne få adgang til medlemsbeskyttede sider. 

Kursus

Fremtiden rundt på 5 dage

NY DATO: Er du og din virksomhed klar til fremtiden? Har du overblikket over, hvad ny teknologi betyder for dine kunder og din forretningsmodel? Er jeres strategi stærk nok til at kunne matche udviklingen i en digital verden? Tag din ledergruppe med på et eksklusivt uddannelsesforløb med fokus på strategi, ny teknologi og nye organisationsformer fra 16.-20. september 2019

Får du allerede sved på panden?
Bare rolig - der er hjælp på vej

Vi hjælper dig med at skabe en bæredygtig strategi i en digital verden med fokus på nye teknologier, nye forretningsmodeller og nye måder at arbejde på

Tag med Dansk Industri og DareDisrupt på et eksklusivt uddannelsesforløb med fokus på strategi, inspiration, ny teknologi og nye organisationsformer.

Hovedaktiviteten i uddannelsen er en intensiv 5-dages strategi- og inspirationstur ud i fremtiden fra den 16. – 20. september 2019. Vi tager på besøg ved førende virksomheder og innovationscentre i Europa, alt imens du bliver undervist i og arbejder med strategi og forretningsmodeller i en eksponentiel verden. Ud over de fem dage i bus indeholder forløbet en opstartsdag, et online-møde og en opfølgningsdag med fokus på implementering.

Vi har mange spændende stop undervejs, så du kan få din virksomhedsstrategi klar til fremtiden, og vi kan næsten garantere dig, at du vil få idéer, du ellers ikke ville have fået.

Du kommer til at udvikle din virksomheds egen strategi samtidig med, at du får et unikt netværk med andre strategiansvarlige, som du kan blive inspireret af. Du får kompetent og udfordrende sparring fra strategikonsulenter, teknologi-kyndige transformationseksperter og øvrige deltagere.

Det får du

Undervejs kommer du til at møde nogle af de mest fremtrædende eksperter inden for nye teknologier som kunstig intelligens (AI), virtual og augmented reality, biotech, blockchain, 3D print og robotteknologi. Du får en indsigt i og et overblik over de afgørende teknologier, og hvilken påvirkning de har på fremtidens vindere.

Se hvad sidste års deltagere oplevede på "Fremtiden Rundt på 5 dage"

Video: Markus Hylleberg/Marie Victoria Nedergaard

Anders Hvid
CEO, DareDisrupt
Grundlægger af DareDisrupt og ekspert i disruption som et strategisk værktøj, overblik over nye teknologier og eksponentielle organisationer.

Susanne Odgaard
Disruptors Academy Lead, DareDisrupt
Førende tænker i fremtidens ledelse, eksponentielle forretningsmodeller og hvordan man skaber et massivt transformerende formål.

Thomas Skelbo
Chefkonsulent, DI
Særdeles erfaren lederudvikler med fokus på ledelsespsykologi og forandringsledelse

Læs mere
“Jeg var i gang med at undersøge forskellige muligheder for at tage en MBA, men så fandt jeg DI-uddannelsen 'Fremtiden rundt på 5 dage' i stedet. Det har givet mig fuldt udbytte for pengene!” Karen L. Lauritsen, direktør, Lauberg Consulting
Deltager på "Fremtiden Rundt på 5 dage", 2018
“Vi skal ud af komfortzonen og se mulighederne for at hente input til nye måder at gøre tingene på.” Carina Bukkehave, direktør Carglass A/S
Deltager på "Fremtiden Rundt på 5 dage", 2018
Praktisk information

For at sikre at forløbet giver mest muligt udbytte for dig og din virksomhed, vil vi opfordre til at flere fra chefgruppen i din virksomhed deltager m.h.p. at højne kvaliteten og lette implementeringen af strategien.

Derfor giver vi rabat ved tilmelding af flere fra samme virksomhed. Prisstrukturen ser således ud:

  • 1 person: kr. 55.000 DKK
  • 2 personer: kr. 98.000 DKK
  • 3 personer: kr. 129.000 DKK

Prisen dækker deltagelse i alle aktiviteter før inspirationsturen, selve turen (eksperter, transport, forplejning og overnatning) samt møder efter turen.

Aktiviteterne er fordelt ud over flere datoer:

Aktivitet

Dato

Tidspunkt

Sted

Opstartsmøde

3. september

kl. 09-16

Industriens Hus

Strategi- og inspirationsturen

16.-20. september

 

 

Videokonference (1,5 time)

2. oktober

kl. 13-15

Online

Opfølgningsmøde

24. oktober

kl. 09-16

Industriens Hus

Thomas Skelbo

Chefkonsulent

Thomas har en mangeårig erfaring som både leder og lederudviklingskonsulent. Han har arbejdet med teamudvikling og praktisk ledertræning i store som mindre organisationer. Han er optaget af den nyeste forskning inden for positiv psykologi og hvordan forskningen kan omsættes til konkrete ledelsesmæssige tiltag.

  • Direkte +45 3377 3885
  • Mobil +45 2467 2215
  • E-mail thsk@di.dk

Mille Munksgaard

Konsulent

Mille er konsulent inden for ledelsesudvikling og produktivitet. Hun er uddannet Cand.soc. i Service Management fra Copenhagen Business School og har speciale i innovation i organisationer, herunder implementeringen af tiltag der kan styrke innovation igennem en organisations kultur.