Kursus

Fremtiden rundt på 5 dage

ET NYT SPÆNDENDE UDDANNELSESFORLØB ER PÅ VEJ

Vi er ved at rekonstruere Fremtiden Rundt til et nyt spændende uddannelsesforløb, der strækker sig over længere tid, end den meget koncentrerede uge, vi hidtil har kørt med.

Det nye forløb vil blive lanceret i løbet af efteråret 2019 og vil stadig indeholde oplæg fra de største kapaciteter inden for disruption, det eksponentielle mindset, nye forretningsmodeller, strategi og ny teknologi kombineret med super inspirerende besøg ved førende virksomheder og innovationscentre rundt i Europa. Der vil være intensive workshops med fokus på jeres forretning.

Det nye uddannelsesforløb er med længere tid mellem hvert modul, så der bliver tid til at fordøje og arbejde med de nye idéer og indsigter, I får på forløbet.

Læs mere
“Jeg var i gang med at undersøge forskellige muligheder for at tage en MBA, men så fandt jeg DI-uddannelsen 'Fremtiden rundt på 5 dage' i stedet. Det har givet mig fuldt udbytte for pengene!” Karen L. Lauritsen, direktør, Lauberg Consulting
Deltager på "Fremtiden Rundt på 5 dage", 2018
“Vi skal ud af komfortzonen og se mulighederne for at hente input til nye måder at gøre tingene på.” Carina Bukkehave, direktør Carglass A/S
Deltager på "Fremtiden Rundt på 5 dage", 2018
Praktisk information

For at sikre at forløbet giver mest muligt udbytte for dig og din virksomhed, vil vi opfordre til at flere fra chefgruppen i din virksomhed deltager m.h.p. at højne kvaliteten og lette implementeringen af strategien.

Derfor giver vi rabat ved tilmelding af flere fra samme virksomhed. Prisstrukturen ser således ud:

  • 1 person: kr. 55.000 DKK
  • 2 personer: kr. 98.000 DKK
  • 3 personer: kr. 129.000 DKK

Prisen dækker deltagelse i alle aktiviteter før inspirationsturen, selve turen (eksperter, transport, forplejning og overnatning) samt møder efter turen.

Aktiviteterne er fordelt ud over flere datoer:

Aktivitet

Dato

Tidspunkt

Sted

Opstartsmøde

3. september

kl. 09-16

Industriens Hus

Strategi- og inspirationsturen

16.-20. september

 

 

Videokonference (1,5 time)

2. oktober

kl. 13-15

Online

Opfølgningsmøde

24. oktober

kl. 09-16

Industriens Hus

Thomas Skelbo

Chefkonsulent

Thomas har en mangeårig erfaring som både leder og lederudviklingskonsulent. Han har arbejdet med teamudvikling og praktisk ledertræning i store som mindre organisationer. Han er optaget af den nyeste forskning inden for positiv psykologi og hvordan forskningen kan omsættes til konkrete ledelsesmæssige tiltag.

  • Direkte +45 3377 3885
  • Mobil +45 2467 2215
  • E-mail thsk@di.dk

Mille Munksgaard

Konsulent

Mille er konsulent inden for ledelsesudvikling og produktivitet. Hun er uddannet Cand.soc. i Service Management fra Copenhagen Business School og har speciale i innovation i organisationer, herunder implementeringen af tiltag der kan styrke innovation igennem en organisations kultur.