For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas og mundbind for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

online Kursus

Hvad har Grundfos A/S og Terma A/S tilfælles?

Hør hvad der skal til, for at konkurrere som global industrivirksomhed i 2021.

Modularisering kan næsten sammenlignes med en schweitzerkniv. Det løser ikke kun et problem. Det påvirker også en lang række andre funktioner og egenskaber i en positiv retning. Der er derfor flere indgange til, hvordan du kan få gavn af modularisering i din virksomhed, hvad enten det handler om at reducere omkostninger, hurtigere udviklingstid, kundetilpasset salg eller andre fordele.

På webinaret giver N.E.M dig indsigt i hvordan modularisering anvendes og giver motivation til at komme i gang med modularisering. Grundfos A/S fortæller om deres måde at opbygge en modulær arkitektur og endelig vil Terma A/S fortælle om hvordan modularisering er tænkt ind i en verden af kundetilpassede produkter og løsninger. Til sidst vil der være mulighed for at blive en del af et projekt sponsoreret af Industriens Fond, hvor DI sammen med N.E.M skal bringe de store virksomheders modulariseringskoncept, arbejdsmetoder og værktøjer ud til danske SMV virksomheder.

Program

  • 14.00 Velkomst

   Mark Fisker, chefkonsulent, DI

  • 14.05 N.E.M

   Christian Eskildsen, CEO, N.E.M

  • 14.35 Grundfos A/S

   Bjørn Langeland, Chief Engineer, Grundfos A/S

  • 15.00 Pause

  • 15.10 Terma A/S

   Jesper Freltoft, Vice President, Innovation Lab, Technology & Innovation, Terma A/S
   Steen Lauridsen, Technical Project Manager Terma A/S

  • 15.45 Opsummering og spørgsmål

   Mark Fisker, chefkonsulent, DI

  • 16.00 Tak for denne gang

Hanne Merete Lassen

Hanne Merete Lassen

Chefkonsulent

Nicolas Boalth

Nicolas Boalth

Chefkonsulent

Mark Fisker

Mark Fisker

Chefkonsulent