Arrangement

Slagteri- og kødbranchens Arbejdsmiljøkonference 2021

Kom med til Slagteri- og kødbranchens arbejdsmiljøkonference 2021. Få ny inspiration, mød kollegaer og vær med til at kigge ind i de næste fem år.

Kom med til Slagteri- og kødbranchens arbejdsmiljøkonference 2021. Få ny inspiration, mød kollegaer og vær med til at kigge ind i de næste fem år.

Vi ser lidt på, hvor branchen er i dag, en del på hvad fremtiden byder, hopper også ind i andre brancher for at se, om der kunne være ny inspiration. Vi lærer lidt om, hvordan vi kan instruere kollegaer bedst muligt, hører hvordan en psykomotorisk terapeut afhjælper MSB, hvordan Arbejdstilsynet ser på MSB og meget mere. Sidst men ikke mindst præsenterer vi nye tilbud til arbejdsmiljøorganisationerne. Tilbud om at kunne få arbejdsmiljørådgivning hjem lokalt som led i en særlig indsats indenfor ergonomi og arbejdsulykker.

Foruden oplæggene har vi arrangeret nogle stande, hvor I i pauserne kan:
- prøve et exoskelet
- få en snak med AG Sundhedsfremme og få målt blodtryk
- få en snak med en psykomotorisk terapeut og tips til lindring af smerter
- møde en coach mester og prøve, hvordan man kan instruere i den for kroppen bedste stilling


Målgruppe
Vi inviterer arbejdsmiljøorganisationen, arbejdsmiljøchefer, arbejdsmiljøkoordinatorer, fabrikschefer og alle, der i branchen har en andel i at fremme et godt arbejdsmiljø.

Hvor og hvordan tilmelder man sig?
Der bliver afholdt to ens konferencer. I tilmelder jer via linket i højre kolonne.

Vi anbefaler, at arbejdsmiljøgruppen deltager fælles samme dag. I vælger selv, hvilken dag der passer bedst. Fordeler tilmeldingerne sig skævt, kan vi blive nødt til at flytte lidt rundt.
Det er muligt at tilmelde flere deltagere på én gang.

Pris
Deltagerbegebyret er 0 kr. Den mulighed har vi, idet branchefællesskabet BAU Jord til Bord financierer konferencerne. 
Derimod koster det 650 kr. ved afbud senere end 48 timer inden eller udeblivelse fra arrangementet.  

Arrangører
Slagteribranchens Arbejdsmiljøudvalg, SAU har planlagt og tilrettelagt konferencerne. SAU hører under BAU Jord til Bord.

Vi glæder os til at se jer!