Arrangement

Invitation fyraftensmøde Bornholm

Svend Bradtberg har en baggrund som underviser inden for organisationsteori og herunder brancheerfaring inden for arbejdsmiljø-arbejde, censor- og blikkenslagerarbejde. Svend har en stor viden og grundigt kendskab til bygge- og anlægsbranchen, herunder organiseringen af arbejdsprocesserne på byggepladser og de tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger, som relaterer til ulykkesforebyggelse eller forebyggelse af ergonomiske, kemiske, psykiske arbejdsmiljøproblemer m.m.

 • Flere års erfaring med arbejdsmiljøkoordinering som P- og B-koordinator på større byggepladser.
 • Årtiers erfaring med at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser.
 • 20 års forebyggende og vejledende arbejde inden for bygge og anlæg med særligt fokus på arbejdsmiljø indenfor såvel ulykker, ergonomi, kemi, støj, psykisk arbejdsmiljø m.m.

Hvad er Byggeriets Arbejdsmiljøbus Bam-Bus?:

Byggeriets Arbejdsmiljøbus, også kaldet Bam-bus, er en mobil konsulenttjeneste, der skal formidle god arbejdsmiljøpraksis til byggepladser og til byggevirksomhederne samt deres ansatte. Vi har til opgave at forbedre den forebyggende arbejdsmiljøindsats og samarbejdet om arbejdsmiljø ved at besøge byggepladser og byggevirksomheder.

Byggeriets Arbejdsmiljøbus besøger byggepladser, virksomheder og produktionssteder over hele landet. Vi kan selv kontakte de omfattede virksomheder, ligesom virksomhederne eller deres medarbejdere kan kontakte os. Byggeriets Arbejdsmiljøbus har kontakt med virksomhederne, enten på hjemmeadresse, på eventuelle faste produktionssteder, eller på byggepladser.

  • Kl. 16.00 Velkomst, ved Jens Koefoed, formand DI Byggeri/Bornholm

  • Indlæg ved Svend Bradtberg, Bam-Bus


  • Kl. 17.30 Afrunding ved Jens Koefoed

   Herefter mulighed for netværk med vand/sandwich