Netværk

eCom Club - AI i e-commerce

Kunstig intelligens er på alles læber, men hvordan arbejder vi i praksis med AI i e-commerce? Kom og lær mere om det.

Mød en af Danmarks bedste. I 2023 var Head of e-commerce Mikkel Cort fra The Army Painter blandt de tre finalister, som blev udråbt til at være blandt Danmarks største e-commerce talenter. Mød Mikkel som er vores vært og som vil dele med os, hvordan de hos The Army Painter forsøger at integrere og udvikle sig med ny teknologi som AI.

Du vil også møde Ask Ullerup fra Impact, som er eksperten, der rådgiver nogle af landets bedste e-commerce aktører. Han har fem eksempler med til os, og han sætter os i gang med øvelser, så vi får noget konkret med os hjem. Det er et aktivt event og samtalen bliver også formet af dine spørgsmål, så medbring dem endelig.

Vi har begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu, hvis du vil sikre dig en plads.

Kort beskrivelse af The Army Painter

The Army Painter er en prisvindende dansk virksomhed, og den største uafhængige producent i verden af maling til figur- og brætspilsindustrien. Deres kerneprodukt er hobbymaling specialiseret til miniature, men de forhandler også en række hobbytilbehør såsom pensler, værktøj, lim, basematerialer og spraygrundere m.m.

Siden grundlæggelsen i 2007, er virksomheden gået fra ét enkelt produkt til nu over 250. Udover deres egne hobbyprodukter, har de blandt andet lavet licensarbejde for Disney og Star Wars, Dungeons & Dragons, The Walking Dead, og mange flere.

The Army Painter er stærkt repræsenteret internationalt med en eksport på 99% til ikke mindre end 56 lande. Salget sker både B2B via distributører og B2C via Amazon samt på deres egen hjemmeside.

Virksomheden har hovedkontor i Skanderborg, fordelt på administration og produktion. Dertil et salgs- og kundeservicekontor i Roskilde, samt en håndfuld medarbejdere i USA.