Netværk

eCom Club – B2B onlinesalg

Til denne eCom Club mødes vi hos Grundfos, der er langt i deres udvikling af B2B e-commerce. Grundfos vil dele erfaringerne med os omkring, hvordan de arbejder med data, udfordringer de har mødt og aha-oplevelser, de har fået.  
 
Du vil også møde Anna Katrine Matthiesen, Partner og medejer af Vertica, som er et af landets førende e-handelsbureauer, hun vil give os indspark til din B2B TechStack, herunder også de vigtigste funktionaliteter som en B2B webshop skal være udstyret med anno 2025.  

Det er et aktivt event, hvor samtalen bliver formet af dine spørgsmål og erfaringsudvekslinger. Det er målet at gå derfra med inspiration og konkrete redskaber til udvikling af din e-commerce strategi.

  • 09.00 Morgenmad og ankomst

  • 09.30 Godmorgen og velkommen

   v/ Mie Bilberg, Chefkonsulent e-commerce - Dansk Industri

  • 09.15 The business of running a global eCommerce ecosystem – past, present & future

   v/ Thomas Ørgaard Bredegaard, Director e-commerce & digital tools - Grundfos

  • 10.15 Øvelse ved bordene

   Mere info følger

  • 10.30 Din B2B TechStack

   v/ Anna Katrine Matthiesen, Partner - Vertica

  • 11.30 Rundtur

   Mere info følger

  • 11.50 eCom Talent Award 2025

   v/ Thomas Øregaard Bredegraad & Mie Bilberg

  • 12.00 Tak for i dag

   v/ Mie Bilberg - Dansk Industri

Kort beskrivelse af Grundfos

Grundfos, en dansk virksomhed med over 70 års erfaring, er en globalt førende producent af pumper og pumpesystemer. De er kendt for deres engagement i energi- og klimaeffektivitet, og de tilbyder et bredt udvalg af innovative løsninger. Hver eneste dråbe vand kan ændre verden, og de arbejder målrettet på at udnytte dette potentiale, fordi Grundfos ser muligheder.

Virksomheden har et stærkt fokus på socialt ansvar. De er engagerede i at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø for deres medarbejdere, og de støtter en række forskellige lokalsamfunds initiativer. Grundfos er et eksempel på, hvordan virksomheder kan have succes og samtidig tage et ansvar for at beskytte miljøet.

Virksomheden har hovedkontor i Bjerringbro og over 20.000 medarbejdere globalt.