Arrangement

eCom Club – tør du dele en udfordring?

Få sparring på en e-commerce udfordring og vend faglige temaer med andre medlemmer, mens I sejler rundt i Københavns Havn. eCom Club er et uforpligtende netværk, hvor du melder dig til, når temaet interesserer dig. Der er begrænset antal pladser, og det er først-til-mølle.

eCom Club den 18. august afholdes hos GoBoat, hvor vi skal sejle og  diskutere e-commerce udfordringer. Den unikke lokation og det begrænsede antal pladser i hver båd åbner op for samtalen, og I kommer alle til bidrage med erfaringer.

Hvad kræver det af dig?

Du skal medbringe en e-commerce udfordring, som du har lyst til at modtage sparring på fra andre i båden, der som dig selv arbejder med e-commerce.
Du går fra mødet med konkrete input, som du kan tage med hjem. Du får også et indblik i GoBoat, for GoBoat giver os en introduktion til deres spændende virksomhed og deler også en udfordring med os.

Hvad er eCom Club?

eCom Club er et uforpligtende netværk, hvor du melder dig til fra gang til gang, når teamet interesserer dig. Samtidig møder du andre medlemmer og besøger spændende virksomheder. 

Til hver eCom Club drøfter vi et relevant tema fra e-commerce motorrummet, hvor deltagerne giver hinanden sparring.

Hvad koster e-com Club?

eCom Club er gratis for alle medlemmer af DI. Det eneste krav er, at du har lyst til at dele dine udfordringer og erfaringer med fagfæller. 

 

  • 08.30 Kaffe og godmorgen

   v/ Mie Bilberg, Chefkonsulent e-commerce, Dansk Industri

  • 08.50 – 09.20 Virksomhedspræsentation

   v/ Eric Ziengs, CMO, GoBoat

  • 09.20 – 09.30 Introduktion til sejlturen

   v/GoBoat

  • 09.30 – 10.30 Sejltur og ”del en udfordring” i bådene

  • 10.30 – 10.45 Tak for i dag