Arrangement

ESG & andre trends - Fremtidens e-commerce

Er din virksomhed klar til de nye rapporteringskrav? De krav der skal understøtte en bæredygtig omstilling indenfor både miljø og sociale forhold samt virksomhedsledelse.

Til denne konference vil du få overblik på ny lovgivning, få indsigter i de nye krav og få gode råd til hvordan du skal håndtere dem. 
 
Lær´ af eksperter, mød andre virksomheder på rejsen med onlinesalg, mens vi dykker ned i ESG-rapportering, bæredygtighed og andre afgørende trends, der former fremtidens e-commerce.

Hvem er denne event for? 

Denne event er for virksomheder, små som store, der sælger eller vil i gang med at sælge digitalt. Enten på markedspladser, egen webshop, sociale medier og/eller via forhandlers online salgskanaler.

Du vil til denne konference, lære om: 

 • ESG, de nye lovkrav og hvilke muligheder du har og hvordan du vender det til din fordel 
 • Trends i e-commerce. Om forbrugeradfærd og nye handelsmuligheder 
 • Få inspiration til hvad danske virksomheder kan lære af Kina, når det gælder e-commerce

Program

  • 09.00 Morgenmad og registrering

   Mulighed for at få en kop kaffe og brød inden vi går i gang kl. 09.30

  • 09.30 Velkommen

   v/ Kim Pedersen, Adm. Direktør - PostNord

  • 10.05 ESG - barrierer eller begejstring?

   v/ Thomas Skov Hansen, teamleder for ESG & bæredygtighed – Dansk Industri

  • 10.25 Nye lovkrav - Hvordan stiller det dig?

   v/ Jacob Gullak Andersen, chefkonsulent & Louise Bünemann, fagleder EU miljøpolitik – Dansk Industri

  • 11.00 Pause

Om Postnord

Vi gør hverdagen lettere. PostNord er førende inden for pakke- og logistiktjenester til, fra og inden for Norden. Vi sikrer postservice til private og virksomheder i Sverige og Danmark, uanset hvor de bor og arbejder. PostNord forbinder virksomheder, myndigheder og privatpersoner og muliggør forretning, handel og kommunikation i Norden. Med vores ekspertise og et veludviklet distributionsnet skaber vi forudsætningerne for fremtidens e-handel, distribution, logistik og kommunikation i Norden. I 2023 havde koncernen ca. 24.500 medarbejdere og en omsætning på 39,3 mia. SEK. Besøg os på www.postnord.com

Om DI e-commerce

DI e-commerce er en tværgående medlemsservice, der leverer viden, analyser, events og fællesskab til medlemmer af Dansk Industri, så de er på forkant og kan træffe smarte forretningsbeslutninger. 
 
Producenter, brand-ejere, grossister, detaillister og leverandører til e-commerce industrien, såsom rådgivere, teknologiejere og udviklere har valgt Dansk Industri, som deres kilde til vækst og udvikling af deres forretning.

Büsra Kesenel

Büsra Kesenel

Konsulent

Praktisk ansvarlig

Mie Bilberg

Mie Bilberg

Chefkonsulent

Fagligt ansvarlig