Webinar

Sådan arbejder du proaktivt med måltal for større kønsdiversitet?

Hør mere om, hvordan din virksomhed kan gå til værks.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver login

Login her

Den 26 april forventes ny lovgivning at blive vedtaget, der skærper kravene til virksomheders arbejde med måltal for det underrepræsenterede køn. Det betyder, at en lang række danske virksomheder bliver underlagt nye krav om at skulle arbejde proaktivt med at øge kønsdiversiteten i deres øverste ledelsesorganer.

Men uagtet lovgivning, så er det at arbejde med datadrevne initiativer og måltal vigtige indsatser, der både kan styrke forretningen og virksomhederne – store som små. Vi ser nærmere på processer og tilgange i dette arbejde sammen med Living institute.

På dette webinar omsætter vi erfaringer og viden til både små og store virksomheders virkelighed, og viser at det hverken behøver at være kompliceret eller svært at begynde at høste fordelene ved disse tilgange allerede i dag. 

I samarbejde med Living Institute åbner DI for en række webinarer der folder diversitet og inklusion arbejdet ud med håndgribelige metoder og viden for vores medlemmer. Hvor er dilemmaerne? Hvor kan det bedst svare sig at sætte ind? Hvad gør I faktisk i forvejen uden at vide, at det også er en vigtig del af diversitet og inklusion arbejdet? Få svarene og inspiration gennem vores webinarer.  

  • 14.00 Velkomst

   Introduktion v/ Dansk Industri, Roger Courage Matthisen Hør hvorfor DI ønsker at give redskaber til at arbejde datadrevne indsatser og mangfoldighedsledelse.

  • 14.05 Hvad er datadrevne indsatser?

   v/ Bobby Bovell, Living Institute Bliv klogere på hvad datadrevne indsatser er. Hør hvad begreberne og metoderne betyder og forstå hvordan de relaterer til din virksomhed.

  • 14.15 Hvad er fordelene ved at arbejde med data og måltal, når det handler og diversitet og inklusion?

   v/ Bobby Bovell, Living Institute

  • 14.25 Business case

   Hør konkrete eksempler på hvordan du kan tilgå arbejdet med måltal og data-drevne indsatser med Sinué Silgado, dataekspert, Ph.d. i psykologi og Seniorkonsulent hos Living Institite. Hvilke muligheder ligger der i datadrevne indsatser og hvad skal vi være opmærksomme på? v/ Living Institute og gæst

  • 14.35 Spørgsmål og afrunding

   v/ Bobby Bovell og Roger Courage Matthisen Vi samler op på dagens viden i overskrifter med henvisning til viden og værktøjer, vi svarer på spørgsmål fra deltagerne til dagens læring og slår et slag for Dis Gender Diversity Pledge.

Anne Rosted

Anne Rosted

Koordinator

Roger Courage Matthisen

Roger Courage Matthisen

Konsulent