Netværk

DI med iværksætteri i fokus på folkemøde 2024

Skal du på folkemødet, og er du interesseret i, hvordan vi sikrer de bedste muligheder for danske iværksættere? Så tilmeld dig DI’s havefest for iværksættere på folkemødet – eller se vores andre spændende iværksætter-initiativer.

DI’s havefest for iværksættere – netværk, politik og cocktails
Fredag den 14. juni kl. 16.00-17.00 tænder DI igen op i lanternen, finder snacks fra Agrain og kolde cocktails fra AERIS frem og inviterer hele iværksætterøkosystemet til netværksarrangement i skønne Allinge med vores egen iværksætterguru, Sine Linderstrøm, som vært.

I år har hun inviteret Mia Grosen, founder af Canute, partner i Thursday Consulting og bestyrelsesmedlem i Industriens Fond, samt Erik Balck Sørensen, Chief Investment Officer i EIFO, til at tage temperaturen på dansk iværksætteri som modsat temperaturen i Allinge, måske ikke er så brandvarm, som vi kunne ønske os. 

På grund af begrænset antal pladser, skal du tilmelde dig begivenheden ude til højre.

Iværksætterstrategi – venter vi, eller popper vi champagne?
Torsdag den 13. juni er der gået 1398 dage siden den tidligere erhvervsminister annoncerede, at Danmark skulle have en strategi rettet mod at forbedre vilkårene for danske iværksættere. Vi ved endnu ikke, om der når at lande en strategi forud for vores arrangement – hvis den er landet, serverer vi champagne, hvis ikke, serverer vi varme øl.

Med i debatten er Lars Christian Brask, LA, Charlotte Bagge, Moderaterne, og Sigurd Agersnap, SF. Til at moderere det hele får vi hjælp af tidligere taleskriver i erhvervsministeriet, Luna Melin Uth.

Arrangementet foregår torsdag den 13. juni klokken 15.00-16.00 i Danske Tech Start Ups telt.

Netværksfest på Aurora med Aarhus Universitet og Dansk Industri
Vi er hoppet ombord på Aarhus Universitets forskningsskib, Aurora. Torsdag den 13. juni klokken 19.30 lægger vi til kaj i Allinge til en aften, hvor vi samler erhvervsliv, politikere og universitetsverdenen til en uformel fejring af synergien mellem forskning, iværksætteri og dansk vækst.

Værtsduoen for arrangementet er erhvervsdirektør, Lone Ryg Olsen og vores egen iværksætterguru, Sine Linderstrøm. Og piiist… måske der også bliver tid til en lille fællessang.

Skal du være mental superhelt som iværksætter?

80 timer om ugen, krævende investorer, for lidt søvn, for stort ansvar. Alt for mange iværksættere knækker nakken, før de for alvor er kommet i gang. Spørgsmålet er: Skal du være mental superhelt for at være iværksætter?

DI og Karriereklubben har inviteret kendte iværksætterne til at løse real life dilemmaer fra iværksætterlivet. Få deres bedste råd til at finde den hårfine balance i at arbejde med det, du brænder for uden at brænde ud. Vil du have hjælp fra panelet?

Send dit dilemma eller spørgsmål til karriereklubben@gmail.com eller kig forbi til Folkemødet og stil det direkte til iværksætterne på DI Hjørnet (F34) fredag den 14. juni kl. 14.00 til 14.45

Dilemmaerne modereres af vært Caroline Rossmeisl og optages til en episode, som du kan lytte til på din foretrukne podcast-kanal efter Folkemødet.

Klar til mere iværksætteri på folkemødet? Så kan du finde Sine Linderstrøm i følgende debatter:

  • Torsdag på Iværksætterskibet kl. 13.00-14.00: Open Entrepreneurship – fordi Deep Tech-iværksætteri er en god strategi
  • Fredag hos Danske Tech Startups (G4) kl.11.00-12.00: Live onboarding til e-korps. Er det noget for dig?
  • Fredag hos Dansk Crowdfunding Forening (H8) kl. 14.00-15.00: Hvorfor er iværksætteres trivsel så overset, hvem gør noget?
  • Fredag i Nordeas forsamlingshus i GK’s telt fra kl. 15.00 til 15.45: Diversitet i iværksætteri

Vil du vide mere om DI’s iværksætter-tilstedeværelse på folkemødet så kontakt Kristina Westerberg Thomsen på krwt@di.dk.

DI er på folkemødet 2024 med program fra morgen til aften fra d. 13-15. juni. Mød os på DI Hjørnet og på vores partnerscener: Ledelsesscenen, Verdensmålsscenen, Sammen om mad-scenen, Bioscenen, Byggepladsen og Klima- og energiscenen. Se hele vores program her: Folkemødet 2024 – Modeshow, fredagsbar og inspirerende debatter - Dansk Industri