Arrangement

Fra STARTUP til VÆKST

Programmet for disse arrangementer er på vej.

Tag med til forsommerens store startup-event og få inspiration til den fremtidige vækst.

Ambitiøse iværksættere fra hele landet fylder Industriens Hus i København, når vi sætter fokus på kapital, kompetencer, ledelse og internationalisering – kort sagt, hvordan du bringer din startup på vækstsporet.

Du kan bl.a. møde André Rogaczewski, CEO og medstifter af Netcompany, som giver en peptalk om at ”tro på dig selv”. Netcompany var i 2017 den første danske virksomhed siden årtusindskiftet, der rundede 1000 medarbejdere. Og Kristian Them Hansen fortæller historien om stiftelsen af Wally and Whiz – en global virksomhed, der producerer og sælger gourmet-vingummi, som alle kan spise. Wally and Whiz startede i 2014 har i dag deres produkter i mere end 800 butikker i over 25 lande.

Du kan også møde:

  • en række af Danmarks bedste iværksættere, som har opnået nominering i EY Entrepreneur Of The Year
  • 20 business angels, som er klar til at investere i lovende startups - 10 udvalgte startups får mulighed for at pitche
  • redaktionen fra Løvens Hule, som søger deltagere til en ny sæson
  • en række eksperter og lærerige cases i dagens workshops

Program
Kl. 10-12 Pitch-event for dem, der vælges ud til at pitche

Kl. 12:00  Registrering og let anretning

Kl. 12:30  Velkommen

Kl. 12:45  Tro på dig selv!
                    André Rogaczewski, CEO, Netcompany Group A/S

Kl. 13:15  Intro til workshop

Kl. 13:30  1. runde workshop

Kl. 14:30  Kaffe, netværk og indlæg: Vingummi fra køkkenet til hele verden
                   
Kristian Them Hansen, CEO, Wally and Whiz

Kl. 15:15  2. runde workshop

Kl. 16:15  Netværk, snacks og forfriskninger til lækre toner fra Jazzkollektivet

Tid og sted: Fredag den 7. juni 2019 kl. 12-17.30 i Industriens Hus, København.


Bag arrangementet står EY, Vækstfonden, CONNECT Denmark, Danske Bank og Dansk Industri.

Arrangementet er forbeholdt deltagere i EY Entrepreneur Of The Year, medlemmer af DI og andre startups med ambitioner om vækst. Max. 2 deltagere pr. virksomhed.

--------------------------------------------------

Søger du kapital?

10 udvalgte startups får mulighed for at pitche for 20 business angels. Det sker ved et særligt pitch-event kl. 10-12. Du kan pitche, hvis du søger op til 5 mio. kr.

Du skal derefter sende en kort motivation for, hvorfor du skal have mulighed for at pitche. Du kan downloade skemaet i højre side. Her skal du beskrive følgende:

  • team, problem, løsning og hvad du/I har opnået indtil nu
  • hvor meget og hvilken type kapital, du/I søger
  • hvad kapitalen skal bruges til.

Det er ikke længere muligt at indstille sig til dette pitch-event. De udvalgte startups får besked snarest muligt. 

--------------------------------------------------

Workshops

Når du tilmelder dig, kan du vælge at deltage i to workshops i løbet af eftermiddagen.

Kapital

Kapital til vækstrejsen
Adgang til kapital er en afgørende del af vækstrejsen for startups. Det kan dog være en udfordring at finde den rigtige investor, hvilket bekræftes af en behovsundersøgelse blandt startups, der ligger til grund for TheHUB – Danske Banks nordiske platform for ambitiøse vækstvirksomheder. Der er et hav af finansieringsmuligheder, så hvordan skaber man som startup den rigtige kapitalstruktur? CFO Jakob Ekkelund fra Templafy og CFO Martin Wagner fra Siteimprove fortæller om, hvordan de har fået adgang til kapital, og hvorfor de har truffet de valg, de har.

Kompetencer

De rigtige ledelseskompetencer er starten på en succesfuld vækstrejse
Finanskrisen har lært os mange ting, men den vigtigste læring er, at med de rigtige ledelseskompetencer i virksomheden er fundamentet til stede for både at klare vækstrejsen og modstå de kriser, der kan komme. Kom og hør HR-direktør i Vækstfonden Sten Mainz Rode fortælle, hvordan Vækstfonden arbejder med ledelse i forhold til de virksomheder, der investeres i. Founder og CEO Stine Schulz, Learningbank, vil tage dig med helt ind i ”The Talent War – future of work”, som er navnet på hendes strategi. Arbejdsmarkedet har ændret sig, og det vil det fortsætte med. Det ændrer måden, vi skal og bør udvikle vores medarbejdere på. Netop det hjælper Learningbank virksomheder med at være beredt på. Og hvad betyder alt dette for Learningbank selv, som er en startup i vækst.

Ledelse

Skyd professionel og effektiv genvej til bestyrelsesposter til dig selv og/eller din virksomhed
Hør hvordan Danmarks største professionelle erhvervsledernetværk, CONNECT Denmark, giver strategisk sparring til startups og SMV'er. Gitte Haaning Høj, adm. direktør for CONNECT Denmark fortæller om netværket og du møder en virksomhed, som har fået sparring og efterfølgende tiltrukket den helt rette kandidat til sin bestyrelse.

På dagen vil du også få lejlighed til at tale med en række af CONNECT Denmarks netværkschefer som fortæller mere om mulighederne for sparring og bestyrelsessøgninger til netop din virksomhed.

Internationalisering

Læg den rette strategi for virksomhedens internationalisering
Hvilke markeder skal du fokusere på, når virksomheden skal ud i verden med eksport eller etablering i udlandet? Verden er mere åben end nogensinde før. Der er kunder og muligheder alle steder, men især som startup må du lægge en fokuseret strategi.
På denne workshop giver chefkonsulent Jeppe Falck fra Dansk Industri dig redskaber til at navigere i en verden fuld af muligheder.
Du møder også stifter og direktør Lise Pape fra Walk With Path, som har håndteret udfordringerne og er i gang med en spændende vækstrejse.