Webinar

Hvorfor beskæftige sig med diversitet og inklusion som leder?

Dette webinar går i dialog med deltagerne og italesætter fordelene ved at arbejde med diversitet og inklusion; hvad er det egentligt, hvilken gavnlig effekt det har for individet, teamet for virksomheden og for samfundet generelt. 

Hvad vi ved fra forskningen og fra de virksomheder som allerede er langt med denne dagsorden? 

På dette webinar omsætter vi erfaringer og viden til både små og store virksomheders virkelighed, og viser at det hverken behøver at være kompliceret eller svært at begynde at høste fordelene ved disse tilgange allerede i dag.

I samarbejde med Living Institute åbner DI for en række webinarer der folder diversitet og inklusion arbejdet ud med håndgribelige metoder og viden for vores medlemmer. Hvor er dilemmaerne? Hvor kan det bedst svare sig at sætte ind? Hvad gør I faktisk i forvejen uden at vide, at det også er en vigtig del af diversitet og inklusion arbejdet? Få svarene og inspiration gennem vores webinarer. 

  • 14.00 Velkomst

   Introduktion v/ Dansk Industri, Roger Courage Matthisen Hør hvorfor DI ønsker at bringe diversitets og inklusionsdagsorden ud til medlemmerne?

  • 14.05 Hvad er diversitet og inklusion?

   v/ Bobby Bovell, Living Institute Bliv klogere på, hvad Diversitet & Inklusion er. Hør hvad begreberne betyder og bliv klogere på hvordan de relaterer til din virksomhed.

  • 14.15 Hvad er fordelene ved at arbejde med diversitet og inklusion?

   Få indsigt i de fordele I kan høste ved at arbejde strategisk med diversitet og inklusion? På kort og længere sigt. Hvordan dette arbejde kan styrke jeres innovation, omsætning og medarbejdertilfredshed. v/ Bobby Bovell, Living Institute

  • 14.25 Business case

   Hør hvordan Thomas Egebo, CEO Energinet har arbejdet med diversitet og inklusion i deres virksomhed? v/ Living Institute og gæst

  • 14.45 Spørgsmål og afrunding

   v/ Bobby Bovell og Roger Courage Matthisen Vi samler op på dagens viden i overskrifter med henvisning til viden og værktøjer, vi svarer på spørgsmål fra deltagerne til dagens læring og slår et slag for Dis Gender Diversity Pledge.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver login

Login her
Anne Rosted

Anne Rosted

Eventkoordinator

Roger Courage Matthisen

Roger Courage Matthisen

Chefkonsulent