Arrangement

Iværksætterworkshop: Kapital til impact startups

SKAF KAPITAL SOM IMPACT STARTUP

For impact startups er tallet på bundlinjen ikke den eneste styrepind for virksomheden. Derimod er det den positive påvirkning af samfundet, virksomheden fokuserer på. Vejen til kapital kan derfor være særlig udfordrende for impact startups, som står over for mulige investorer.

DI stiller skarpt på disse udfordringer til denne workshop d. 3. december 2019.
Workshoppen tager udgangspunkt i konkrete cases, og klæder dig godt på, til når du som impact iværksætter støder på den næste udfordring ved kapitalrejsning.

Ulrik Fonsmark fra Impact Partners belyser, hvilke faktorer han som impact investor leder efter i en iværksætter, når han investerer i sociale impact startups. Ulrik giver sit bud på, hvordan man som impact startup på det danske marked kan komme tættere på det perfekte kapitalmatch.

Aviaja Riemann-Andersen, CEO og co-founder af Circular Food Technology ApS, deler sine erfaringer med at rejse kapital til en virksomhed, der omdanner spildprodukter til nye fødevare-ingredienser.

Eric-Alan Rapp, Partner, VF Venture (Vækstfonden) fortæller, hvad Vækstfonden lægger vægt på, og hvad de hjælper med ud over det rent kapitalmæssige.