Arrangement

Midsommer-startup på taget

DI inviterer iværksættere til networking, skarpe indlæg, drinks og boksekamp på tagterrassen.

Vi skal fejre, at vi kan mødes igen. Det markerer vi med et netværksarrangement for DI’s iværksættere.
Fem skarpe, faglige indlæg efterfulgt af kolde drinks, snacks og networking på tagterrassen – vi satser på godt vejr. Og som noget helt særligt får du mulighed for en JABII-dyst mod de andre deltagere.

Tilmeld dig straks – der er begrænsede pladser!
Kom og mød:
 

villads soerensen.jpg 

Villads Sørensen, medstifter og CEO, SOWA Sound ApS, der leverer trådløs lyd til events. SOWA har netop introduceret en HaaS-forretningsmodel (Hardware as a Service), så kunderne ikke skal bære en stor udgift fra starten. Hør Villads fortælle om fordelene og hvordan SOWA har løst sin egen likviditetsudfordring ved modellen.

 

Michael M. Larsen.jpg

Michael M. Larsen, stifter af Ærli’ / Sweetnorth ApS, som laver økologiske gourmet-flødeboller. Michael slår sig op på at være kompromisløs omkring kvalitet, smag og bæredygtighed. Hør hvilke udfordringer det kan give i mødet med markedet og kundernes særlige ønsker. Der bliver selvfølgelig også mulighed for at smage Michaels flødeboller.

 

Mia_canute.jpg

Mia Grosen, stifter af Canute ApS, som hjælper danske tech-startups med international skalering. Med fokus på Stockholm, Berlin, London og New York giver Canute markedsindsigt og lokalt netværk. Hør Mias ”3 tip til at indtage nye markeder”.

 

JABII FOUNDERS Christian & Giang.jpg

Giang Le, medstifter og Head of Product, og Christian Thostrup, medstifter og CEO, JABII Group ApS – en forlænget boksearm, som forvandler gaming til en social og aktiv konkurrence. Giang og Christian fortæller om de vigtigste personlige egenskaber, der skal til i de tidlige faser af en startup, når man skal have et nyt produkt på markedet.

 

kenneth_larsen.jpg

Kenneth Larsen, partner og CEO i Keystones A/S, Danmarks største netværk for investering af kapital og kompetencer i startups. Kenneth giver sine bedste tip til, hvordan du scorer en investering fra de over 500 Business Angels i Keystones-netværket.

  1. Personalejuridisk rådgivning

  2. Netværk og sparring

  3. Workshops og arrangementer

  4. Adgang til internationale markeder

Bente Kruckenberg

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4626
  • Mobil +45 2191 6921
  • E-mail bekr@di.dk

Anders Sparre

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3973
  • Mobil +45 2627 2494
  • E-mail asp@di.dk