Arrangement

Startup på taget - Nytårs edition

Kom og vær med til at skyde et nyt år godt i gang med andre iværksættere i DI, når vi inviterer på networking, inspirerende indlæg og nytårsdrinks d. 18. januar.

Sammen skal vi byde 2023 velkommen, og ønske hinanden et rigtigt godt startup nytår.

Vi skaber rammerne for, at du kan starte det nye år med sparring, ideudveksling og netværke med andre iværksættere på samme rejse som dig selv.

Hør bl.a. om hvordan man kan påvirke samarbejdspartnere og kunder til at tænke ud af boksen, når det kommer til at sænke klimaaftrykket i den kreative industri. Eller, hvordan god trivsel som startup-founder er med til at innovere rollen som iværksætter.

Tilmeld dig straks. Der er begrænsede pladser!

Se programmet nedenfor.

Skal din pitch gøres endnu skarpere med hjælp fra Connect Denmark?   

Inden vi skyder Startup på taget i gang, har et begrænset antal startups mulighed for at få pitchtræning af Connect Denmark fra 13.00 til 16.00 i Industriens Hus.

Din startup skal som udgangspunkt have vækstpotentiale og skalerbarhed.

Læs mere om, hvordan du indstiller din startup til pitchtræning her.

Program

 • 15:30

 • 16:00

  Katrine Haahr Riisberg, konsulent, DI for iværksættere

  Velkomst

 • 16:05

  Kia Hartelius Henriksen & Jeppe Kolstrup, FERN

  Fra mission til reel impact i den kreative industri

  I 2020 blev FERN. født med et hjerte for kreativitet og en hjerne ivrig efter at handle for klimaet. FERN. er et kreativt film- og fotoproduktionsselskab, der bygger bro mellem kreativitet og klimabevidsthed . FERN's mission er at ændre branchen indefra. Trin for trin skubber de sig selv, samarbejdspartnere og kunder til at tænke ud af boksen og løfte barren, når det kommer til at sænke klimaaftrykket i den kreative industri. De to foundere Kia og Jeppe fortæller, hvordan de arbejder med at få deres mission ført ud i livet og skabe en reel forskel.

 • 16:20

  Ditte Marie Fog Ibsen, Co-founder, PinkOrange

  Du skal trives som startup-founder

  Ditte Marie har sammen med Julia Sand stiftet femtech-virksomheden PinkOrange, som skaber impact med innovativt design, et nysgerrigt mindset og ansvarlighed. Gennem sin tid som iværksætter har hun fundet ud af, hvor hendes styrker og svagheder ligger, hvad hun får energi af og trives i. Og med et nyt medtech device på vej, der skal minimere skader under fødsler, har hun fået sig placeret i lige netop den rolle, hun allerbedst kan lide, med et godt team omkring sig – og det mener hun, kommer til at bære frugt. Hør hvordan man når dertil, og Ditte Maries læringer undervejs.

 • 16:35

 • 16:45

  Sine Linderstrøm, teamleder SMV og Iværksætteri, DI

  Startup-Corporate sponsorship – et win/win partnerskab?

  I 2022 blev DI’s Startup Sponsorship Programme søsat, hvor seks kvindelige iværksættere blev matchet med erfarne topledere med formålet om at accelerere startups og skabe en konkret forskel for diversiteten i erhvervslivet. Nu er der gået et halvt år, og vi samler op på de første erfaringer fra sponsorshippet.

 • 17:00

  Christian Holbæk, Rest Destilleri

  Nytårsdrink og networking

  Inden vi skal netværke med hinanden, har vi inviteret Christian Holbæk fra Rest Destilleri til at komme og fortælle omkring deres startup og byde på en lækker nytårsdrink. Rest Destilleri er en ung impact startup, som bygger på at udnytte og genbruge så mange ressourcer som muligt, og dermed at være med til at skubbe spiritusbranchen i en grøn retning.