For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Arrangement

Sensommer-startup på toppen af København

Kom til netværksarrangement, når vi inviterer iværksættere på kolde drinks, skarpe faglige indlæg og networking i DI.

Foto: Getty Image

Inden sommeren er helt ovre, og efteråret indtræder, griber vi muligheden for at afholde endnu et iværksætterarrangement med networking og inspirerende oplæg fra andre iværksættere og forhåbentlig med mulighed for at nyde udsigten over Tivoli fra tagterrassen. Hør også om de aktuelle støttemuligheder fra Innovationsfonden. 

Kom og mød:

Casper Willer, co-founder af Damn Good Coffee Company. En dansk startup, som leverer kvalitetskaffe til arbejdspladsen og med den mission at minimere kaffens C02-aftryk. Casper og Damn Good Coffee Company fokuserer på B2B-markedet, og Casper deler her ud af sine gode råd og fif med B2B-salg.

Mille Skat og Kristine Esmer, foundere af virksomheden Planet Nusa. Mille og Kristine designer og producerer sportstøj, som laves af brugte fiskenet og andre bæredygtige materialer. For Mille og Kristine har det været vigtigt ikke blot at tilbyde kunder et godt produkt, men også et fællesskab omkring produktet. Planet Nusa eksisterer nemlig også som et community, hvor Mille og Kristine blandt andet inviterer Planet Nusas brugere til udendørs trænings-bootcamps og ture i lokalområdet, hvor der samles skrald. Mille og Kristine fortæller, hvad det betyder at opbygge et fællesskab omkring brandet, og hvilke fordele det kan give forretningen.

Nanna Bach Munkholm, co-founder af DecorRaid, et international indretnings- og design firma, som blandt andet tilbyder deres kunder en app, hvor de kan bladre gennem møbler, lamper og spejle – og swipe til højre på de produkter, de godt kan lide. At tilbyde sine kunder denne mulighed kræver en machine learning-software, og hvis ikke budgettet tillader at hyre en ekstern til at kode dette, så kan man jo lære det selv. Det er netop, hvad Nanna begav sig ud i, da hun og medstifter Laura Lund Kjergaard besluttede sig for, at de ønskede at tilbyde deres kunder denne mulighed. Hør Nanna fortælle, hvad det krævede, og hvilke erfaringer hun gjorde sig ved at lære det selv fremfor at ansatte en.

Thomas Hebo Sparring, Program Officer i Innovationsfonden, giver et overblik over de aktuelle støttemuligheder. Der bliver særligt fokus på Innobooster, Innobooster People og Innofounder. Innovationsfonden har på grund af COVID-19 fået tilført ekstra midler til at hjælpe lovende iværksættere i denne svære tid.

TILMELD DIG STRAKS – kun 50 pladser

Bente Kruckenberg

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4626
  • Mobil +45 2191 6921
  • Send e-mail  

Anders Sparre

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3973
  • Mobil +45 2627 2494
  • Send e-mail