Arrangement

SMV DAGEN 2022: Arbejdskraft på hovedet

SMV DAGEN 2022 er for dig, der mangler hænder og hoveder nu. For der er rift om dem i Danmark. Og hvis vi fremover skal levere løsninger på den grønne og digitale omstilling, er der brug for at handle nu.

Mangel på arbejdskraft er top of mind hos de fleste små og mellemstore virksomheder. På SMV DAGEN 2022 ryster vi posen med problematikken og kigger på løsninger til at tiltrække og fastholde de dygtige folk. Hvordan får vi SMV’erne på lystavlen hos de potentielle medarbejdere? Og kan man optimere arbejdspladsen for at frigive ressourcer eller fastholde talenterne?

Vi går også politikerne på klingen for at få skabt de bedste forudsætninger for, at virksomhederne kan få fingrene i de rette medarbejdere. Det handler blandt andet om, at vi i Danmark får uddannet de rette kompetencer, at vi kan få dygtige folk udefra, og at vi kan holde på medarbejderne.

For det er svært at skabe vækst og fremgang, hvis ikke man har midlerne til at gro – og hænderne til at løse opgaverne.

Vær med i debatten om, hvordan vi nu og i fremtiden kan levere løsninger, arbejdspladser og virksomheder i verdensklasse. Og få inspiration og konkrete værktøjer til at gribe mulighederne  nu.

Det er gratis at deltage, så tilmeld dig nu og vær med  torsdag den 10. marts  enten fra Sjælland, Fyn, Djursland eller online. Tag valget, når du tilmelder dig.