For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Arrangement

Sommer-startup på taget

DI inviterer iværksættere til networking, drinks og skarpe indlæg på tagterrassen inden sommerferien.

Nu må vi endelig mødes i en lidt større gruppe. Det markerer vi med et netværksarrangement for DI’s iværksættere.

Fire skarpe, faglige indlæg efterfulgt af kolde drinks, snacks og networking på tagterrassen. Kan du sige nej til det?

Tilmeld dig straks – der er kun 50 pladser!

Kom og mød:

Anna-Sophie Hartvigsen, co-founder og partner i Female Invest, som netop har vundet i verdens største startup-konkurrence for female founders, The Cartier Women's Initiative. Hør hvad der bragte Female Invest til tops og hvordan de under corona-krisen vendte en livstruende udvikling ved at gå digitalt.

Martin Jagd Graeser, CEO og Founding Partner i det digitale marketingbureau Kvantum, fortæller om Brands built digitally from the ground up. Hør hvordan fremtiden ser ud inden for onlinemarketing og de brands, der skal agere i den ny verden efter covid-19.

Anton G. Herborg, CEO i Copenhagen Venture Exchange, en platform for kapital og kompetencer til vækstvirksomheder med 350+ aktive investorer i netværket. Anton går i dybden med, hvad man som iværksætter skal være opmærksom på hos en investor, og hvad business angels primært går efter i vækstvirksomheder – specielt i disse særlige tider.

Kasper Axø Gerdes, adm. direktør for mikrobryggeriet Flying Couch, fortæller om fordelene ved at være lille og agil – og hvordan det gav bryggeriet nye muligheder for faktisk at øge omsætningen under corona-krisen.

Bente Kruckenberg

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 4626
  • Mobil +45 2191 6921
  • Send e-mail  

Anders Sparre

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3973
  • Mobil +45 2627 2494
  • Send e-mail