Arrangement

Startup funding: Nye veje til kapital

Oplever du også, at det kan være en kamp at skaffe traditionel finansiering til din startup? Eller er du blot nysgerrig på dine muligheder? Kig ind og bliv klogere på mulighederne inden for crowdfunding og revenue funding, og mød andre iværksættere, der står i samme situation som dig.

Kig forbi til fyraften torsdag den 28. april fra kl. 15.30, hvor vi har inviteret Jesper M. Johansen fra Kameo, Rikke Nielsen fra IDA Crowdfunding og Mads Christian Lund fra Moneyflow til at gøre dig klogere på alternative finansieringsmuligheder for din startup.

PROGRAM

  • 15.30 Velkomst. Katrine Haahr Riisberg, DI for iværksættere

  • 15.35 DI’s politiske arbejde med crowdfunding og finansiering. Sine Linderstrøm, teamleder for SMV & iværksætteri

  • 15:40 Crowdfunding – hvad er mulighederne? Jesper M. Johansen, Managing Director, Kameo Danmark

   Crowdfunding og crowdlending er forholdsvis nye begreber i Danmark, mens resten af Norden og Europa længe har udnyttet mulighederne. Jesper M. Johansen giver en introduktion til crowdfunding , og fortæller om den rejse han og resten af teamet har været på for at udbrede crowdlending i Skandinavien.

  • 15.55 Succes med reward-baseret crowdfunding. Rikke Nielsen, projektleder, IDA Crowdfunding

   Gennem konkrete case-eksempler fra forskellige brancher giver Rikke Nielsen indsigt i, hvad virksomheder får ud af at crowdfunde, og hvordan man kommer succesfuldt i mål med en reward-baseret crowdfunding-kampagne.

  • 16:10 Skyd vækstrejsen i gang: Invoice funding og revenue funding. Mads Christian Lund, Business Development Manager, Moneyflow

   Bliv klogere på, hvordan invoice funding og revenue funding kan hjælpe din startup med at forbedre likviditeten og få adgang til kapital, som kan skyde din vækstrejse i gang.

  • 16.30 Networking, snacks og drinks

   Grib muligheden for at tale videre med Jesper, Rikke og Mads efter oplæggene, og mød andre af DI's iværksættermedlemmer til snacks og drinks.