Arrangement

Fra Startup til Scaleup – med bæredygtig vækst

Verden har ændret sig, og det har åbnet nye muligheder for vækst og skalering. Bæredygtighed og ESG er ikke længere nice-to-have, men er top of mind hos investorerne, kunderne og potentielle partnere – lokalt og globalt. Hvordan udnytter du mulighederne og hvad skal du være opmærksom på?

Vær med, når partnerkredsen i EY Entrepreneur Of The Year inviterer til en eftermiddag med inspirerende indlæg, debat og networking to steder i landet.

Den 24. maj kan du være med fra Industriens Hus i København, og den 2. juni kan du være med fra Danske Bank i Aarhus.

Vi stiller skarpt på udfordringer, løsninger og muligheder for din skaleringsrejse, og drøfter, hvordan du sikrer din virksomheds vækst uden at gå på kompromis med værdierne.

Program d. 24. maj i København:

Katrine Lee Larsen & Anne Karina Asbjørn, stiftere af Copenhagen Cartel, fortæller om, hvordan de har sat ’purpose’ og grønt iværksætteri på dagsordenen med deres virksomhed, og om hvordan man får adgang til kapital uden at gå på kompromis med værdierne.

Stine Colding Alstrup og Liva Echwald, Co-founders af Intentional taler om, hvorfor det er et must at tænke diversitet ind i dit team og vækstrejse, og Anders Christian Andersen, Senior Director & Investor i Vækstfonden fortæller om, hvordan diversitet er blevet et parameter i investorverdenen og for ham personligt som leder.

Heidi Boye, Country Manager, Too Good To Go Denmark, Christian Christensen, CEO, Dryk & Julie Kronstrøm Carton, Founder, Mate.Bike  taler om at gå fra startup til scaleup med et globalt udsyn, og hvordan man skalerer internationalt.  

Program den 2. juni i Aarhus:

Mads Peter Veiby, serie-iværksætteren, der bl.a. sidder i landsjuryen i EY Entrepreneur Of The Year i Start-up-kategorien, indleder eftermiddagen med et spændende indlæg om hans erfaringer og refleksioner om dagens temaer.

Jane Lind Sam, COO & Founder af Enorm Biofactory og Peter Bæch, Founder og CEO i Kanpla, deltager i en paneldebat om kapitalfremskaffelse og finansiering.

Trine Hansen fra Party In A Box og Anne Willemoes, bestyrelsesmedlem og Nordic Female Founders-ambassadør, taler om diversitet som vækstdriver.

René Jørgensen, CEO i Farmdroid fortæller om, hvordan du som virksomhed tager det første skridt ud af det lokale marked.