Arrangement

Salg til det offentlige. Skriv tilbud - Sådan!

WEBINAR: Få indsigt i, hvordan du skriver tilbud til offentlige kunder. Formalia og faldgruber er mange i de offentlige udbudsprocesser, og DI vil på dette webinar klæde dig på til at kunne navigere sikkert igennem processen.

Kommuner, regioner og statslige institutioner køber årligt ind for mere end 300 mia. kr. fra virksomheder på tværs af brancher. Eksempelvis rengøringsydelser, digitale løsninger, affaldshåndtering, byggematerialer, sundhedsartikler, biler eller rådgivning. Størrelsen og bredden i indkøbet gør de offentlige kunder interessante for et bredt udsnit af danske virksomheder.

Underviserne på webinaret er:
- Laura Svaneklink, chefkonsulent, DI’s enhed for Offentlig-Privat
- Morten Qvist Fog, fagleder for udbudsret, DI’s erhvervsjuridiske afdeling

Konkret kan du på webinaret høre mere om:
- Udvælgelseskriterier og tildelingskriterier
- Dokumentation og ESPD (European Single Procurement Document)
- Mulighed for forbehold
- Digital tilbudsafgivelse

Dette webinar er andet modul i DI’s webinarserie ”Salg til det offentlige”.På webinarerne vil DI præsentere regler og rammer for det offentlig-private samspil. Et tidligere webinar under overskriften ”Salg til det offentlige – Kom godt i gang (modul 1)” ses her: Kommende webinarer vil i løbet af vinteren og foråret 2019 eksempelvis uddybe rammerne for dialog og forhandling i et udbud.

Målgruppe:
Virksomheder, som ønsker at begynde at sælge varer og ydelser til offentlige kunder. Nye medarbejdere i virksomheder, som har offentlige kunder.

Praktisk om webinaret:
Webinaret ses på egen computer fra egen arbejdsplads. Dagen før webinaret fremsender DI en mail med et link til alle tilmeldte deltagere med direkte adgang til webinaret. Der er en spørgsmål-svar funktion i webinar-visningen, som tillader at deltagere kan stille skriftlige spørgsmål undervejs.