Kursus

Kom i gang med bæredygtighedsrapportering - særligt for SMV'er

Er din virksomhed klar til de nye rapporteringskrav fra EU? Og hvordan kommer I i gang med at dokumentere jeres arbejde med bæredygtighed og ansvarlighed? På dette kursus har vi især fokus på SMV’er.

På dette kursus lærer du alt, du har brug for til at komme godt i gang med jeres bæredygtighedsrapportering baseret på ESG-nøgletal.

Allerede nu er mange europæiske virksomheder underlagt krav om at rapportere om bæredygtighed på klima, social bæredygtighed og virksomhedsledelse. Med de nye EU krav til ESG, vil dette tal stige til omkring 7000 virksomheder inden for det næste år – alene i Danmark. Det kommer til at stille store krav til selv helt små virksomheder, også selvom I ikke er omfattet af ESG, da I forventes at kunne levere data til de store virksomheder, som I samarbejder med.

Målgruppe

Kurset her er for dig der sidder i en SMV, der kan forvente at blive indirekte ramt af krav om ESG rapportering som beskrevet ovenfor, og har brug for gode råd og lavpraktiske værktøjer til at komme i gang.

Vi har komprimeret det, du skal vide for at komme i gang i én intensiv dag, hvor du bliver klædt på med både teori og metode, så du selv kan arbejde videre efter kurset. For at gøre det så praktisk som muligt, har vi inviteret en prisvindende SMV'er med som case til at fortælle om deres egne erfaringer med bæredygtighedsrapportering.

Kursusindhold

  • Hovedelementer i bæredygtighedsrapporten
  • Hvad er ESG og hvad betyder det for SMV’er?
  • Hvad er væsentligt for jer at rapportere på?
  • Metode til selv at komme i gang
  • Handleplan til jeres videre arbejde

Pakkeløsning

For at give dig mulighed for yderligere sparring efter kurset, har vi oprettet et netværk om bæredygtighedsrapporting. Tilmelder du dig både kurset og netværk, giver vi dig en rabat på 1.000 kr., så den samlede pris for kursus og 4 netværksmøder bliver 15.600 kr. Hvis du vil benytte dig af dette tilbud, så klik på linket ”pakketilbud” i menuen til højre.

Peter Nyvang Lager

Peter Nyvang Lager

Chefkonsulent

Anne-Louise Graves Sandby-Møller

Anne-Louise Graves Sandby-Møller

Chefkonsulent

Gitte Frederiksen

Gitte Frederiksen

Koordinator