Kursus

HR som strategisk partner

HR har aldrig været vigtigere og HR’s bidrag til den strategiske proces aldrig mere nødvendig. På kurset ”HR som strategisk partner” sætter vi fokus på, hvordan HR kan styrke sin strategiske rolle i organisationen og gennem sin særlige HR-optik sætte fokus på væsentlige strategiske udfordringer og muligheder for virksomheden.

Som ansvarlig for HR-funktionen har du dybdegående viden om din virksomhed. Du kender virksomheden, virksomhedens omgivelser, kunderne og øvrige stakeholders i virksomheden. Det er et værdifuldt grundlag for strategiske beslutninger, og med dig som strategisk partner kan du med afsæt i din stærke HR-faglighed tilbyde nye og anderledes perspektiver til de strategiske drøftelser, således at vigtig HR-viden fra starten er en del af strategien.

På kurset går vi i dybden med, hvordan du som ansvarlig for HR-funktionen kan understøtte forretningen og skabe bæredygtig værdi for virksomheden. Vi giver dig viden om, hvilke dynamikker der kan være i ledergruppen, og hvordan du kan håndtere dem for at hjælpe virksomheden med at vinde. Vi undersøger, hvordan kultur kan påvirkes og diskuteres i ledergruppen og giver dig redskaber til at hjælpe til realistiske og strategiske mål, hvor HR’s bidrag er integreret.

HR er ikke en ting vi gør, det er den ting, der driver vores forretning Sune Lyng, Fungerende chef for Ledelsesudvikling og Produktivitet

DET LÆRER DU

Efter kurset vil du have en god forståelse af, hvad der som HR kræves for at være strategisk partner, ligesom du vil være bevidst om dine egne udviklingsområder i udviklingen hen mod at blive anerkendt i ledelsen som strategisk partner.

Underviser

Per Geisler Hansen

Chefkonsulent

  • Mobil: +45 2124 3607
  • Direkte: +45 3377 4877
  • E-mail: pegh@di.dk

Gitte Frederiksen

Koordinator

Gitte har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

  • Direkte +45 3377 3701
  • Mobil +45 2085 0809
  • E-mail gih@di.dk