Kursus

HR ind i ledelsesgruppen

På kurset ”HR ind i ledelsesgruppen” får du redskaber til at øge din ledelses beslutningskompetence. Vi lærer dig, hvordan du kan indtage rollen som den, der udfordrer og understøtter ledelsesgruppen, og hvordan du kan påvirke kulturen.

Som HR-funktion har du kendskab til virksomhedens drift og medarbejdernes hverdag. Det er et værdifuldt indspark i strategiske beslutninger for at sikre, at de ønskede mål passer sammen med de muligheder og begrænsninger, der er i virksomheden.  En HR-funktion i ledelsesgruppen er nøglen til en mere troværdig og bæredygtig ledelse i hverdagen.

På kurset går vi i dybden med, hvordan du som HR-funktion kan øge sammenhængen i de opgaver, som din virksomhed har. Vi giver dig viden om, hvilke dynamikker der kan være i ledergruppen, og hvordan du kan håndtere dem for at hjælpe virksomheden med at vinde. Vi undersøger, hvordan kultur kan påvirkes og diskuteres i ledergruppen og giver dig redskaber til at hjælpe til realistiske strategiske mål.

HR er ikke en ting vi gør, det er den ting, der driver vores forretning Sune Lyng, Fagleder for HR og Ledelse

DET LÆRER DU

Efter kurset kan du understøtte virksomhedens strategiske mål og styrke sammenhængen i HR-opgaverne. Du kan anvende ledergruppens dynamik til at styrke HR-funktionen.

Sune Lyng

Fagleder for HR og Ledelse

Det er vigtigt for Sune at være med til at sikre en forståelse blandt ledere for den nødvendige sammenhæng mellem de mennesker, der ledes og den opgave, der skal løses. Han forstår ledelseshånd-værket som en kontaktsport, der både byder på kram og knubs, og at begge er vigtige for brugbar læring.
Sune har en særdeles bred faglig og praktisk erfaring både inden for generel ledelse og HR, hvor han senest har været HR-chef i en or-ganisation med globalt aftryk. Han arbejder for at reducere kom-pleksiteten i ledelsesopgaven, så problemer kan blive håndtérbare og løst hurtigt og konstruktivt.

  • Direkte +45 3377 3751
  • Mobil +45 2628 9322
  • E-mail suly@di.dk

Christine Wium Larsen

Kontorelev

Christine har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.