Kursus

HR-opgaven og dig

Kurset giver dig overblik over og afklaring af HR-funktionens rolle. Vi hjælper dig med at blive bevidst om virksomhedens HR-udfordringer og kigger nærmere på, hvordan du kan takle disse udfordringer. Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere i HR- og personalefunktion, som ikke har gennemgået en teoretisk uddannelse på HR-området.

HR- og personalefunktionen er i rivende udvikling. Der er i højere grad kamp om de nye og knappe ressourcer, og om at fastholde de medarbejdere virksomheder allerede har. Der kommer hele tiden nye trends på HR-området og det kan være svært at følge trop. For at lykkes bedst muligt i denne funktion er det nødvendigt at finde ud af, hvad dine præferencer er, og hvad du gerne vil opnå med din rolle.

På kurset får du en opdateret viden om sammenhængen mellem HR og virksomhedens strategi.

Du får en indføring i, hvordan HR-funktionen organiseres, hvordan den udvikler sig, og hvilke udfordringer du oftest vil møde.

I løbet af kurset får du input til at lave en handlingsplan for din virksomhed og din HR-funktion. Vi giver dig indblik i dine faglige præferencer, og hvor du bør sætte strategisk ind på kompetenceudvikling for at lykkes.

HR er ikke en ting vi gør, det er den ting, der driver vores forretning Sune Lyng, Fagleder, HR og Ledelse

DET LÆRER DU

Efter kurset har du et overblik over din HR-funktion og du kan analysere din virksomhed i et HR-perspektiv. Efter kurset vil du også kunne udarbejde årshjul og handlingsplan for HR-området.

Jens Halmø

Chefkonsulent

Jens har 20 års erfaring med HR og ledelse som HR-praktiker og HR-partner i såvel offentlige som private danske og internationale virksomheder. Jens har varetaget en bred vifte af HR-kerneopgaver og –projekter med særligt fokus på Comp & Ben, stillingsvurdering, HR-jura, HR-politikker og –processer, rekruttering, ind- og udstationering samt HR-analyser. Jens er optaget af at skabe værdi for virksomhederne gennem en analytisk, systematisk og praktisk anvendelig tilgang til opgaver og strategi.
Jens har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.int.

  • Direkte +45 3377 3882
  • Mobil +45 4196 3024
  • E-mail jeha@di.dk

Gitte Frederiksen

Koordinator

Gitte har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

  • Direkte +45 3377 3701
  • Mobil +45 2085 0809
  • E-mail gih@di.dk