Kursus

HR som medspiller i forandringer

Kurset giver dig overblik over, hvordan HR-funktionen kan bidrage til forandringsprocesser i virksomheden. Du får hands-on værktøjer til at tackle alle faser og blive anerkendt som en professionel partner i organisationen. Kurset er for de HR-professionelle, der arbejder strategisk med HR.

Vi lever i en tid, hvor alt ændres hurtigt. Derfor er HR blevet meget mere strategisk, og du skal som forandringsagent være i stand til at navigere i farvandet mellem topledelse, linjeledelse og medarbejdere. Samtidig skal du kunne tale forretningens sprog.

Der er et stort behov for, at HR-professionelle kan drive HR-processer på et strategiske niveau og deltage i beslutningsprocessen for at sikre en god implementering af ledelsens tiltag.

På kurset gennemgår vi teori om HR-rollen i forandringer. Ud over dette er kurset praktisk orienteret, og vi vil igennem øvelser arbejde hands-on med en konkret forandringsproces i din virksomhed. Du skal altså selv medbringe et forandringsprojekt, som du vil arbejde med på kurset.

Gennem opgaver og problemstillinger får du værktøjskassen fyldt, så du kan planlægge forandringsprocesser og se, hvilke grupper der vil blive berørt. Vi vil tilmed komme ind på, hvordan du som HR-medarbejder kan håndtere de reaktioner, der opstår i forandringer.

HR er ikke en ting vi gør, det er den ting, der driver vores forretning Sune Lyng, Chefkonsulent

DET LÆRER DU

Efter kurset har du værktøjer til at planlægge forandringsprocesser. Du har også viden om de forskellige faser i en forandringsproces, og hvordan I kommer igennem dem. Efter kurset har du også tricks til, hvordan du håndterer reaktioner på forandringer og skaber ejerskab.

Underviser

Jens Halmø

Chefkonsulent

  • Mobil: +45 4196 3024
  • Direkte: +45 3377 3882
  • E-mail: jeha@di.dk

Gitte Frederiksen

Koordinator

Gitte har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

  • Direkte +45 3377 3701
  • Mobil +45 2085 0809
  • E-mail gih@di.dk