Kursus

Lær at bruge LinkedIn som rekrutteringsværktøj

Dette kursus giver dig indblik i hvilke metoder og værktøjer headhunters bruger til at finde de rigtige kandidater. Du lærer at bruge LinkedIn som database over gode kandidater og du lærer hvordan du får den gode kontakt til dem. Kurset er for ledere eller HR-medarbejdere, der arbejder med rekruttering og ønsker at tage LinkedIn i brug som værktøj.

LinkedIn bruges i dag af over to mio. danskere. Det er mange headhunteres foretrukne medie til at finde kandidater til virksomheder, fordi det har mange tekniske og komplekse muligheder og data på kompetente mennesker. I en tid hvor der er mangel på dygtige og specialiserede medarbejdere, er rekrutteringsværktøjer vigtigere end nogensinde før.

På kurset går vi i dybden med de tekniske detaljer – hvordan anvender du avancerede søgekriterier til at finde de rette kandidater? Hvordan sikrer du at flest muligt ser dit stillingsopslag og hvordan kan du bruge LinkedIn som database til søgning af kandidater?

Udover dette giver vi også nogle værktøjer til hvordan du kan tage både skriftlig og telefonisk kontakt med de kandidater, der er relevante som jeres næste medarbejder.

OBS:

  • For at deltage i kurset skal du have en ”Recruiter Lite” LinkedIn-profil. Du skal selv tilkøbe denne pakke og få den til at fungere inden kursus
  • Company-pages og opsætning af jobopslag på LinkedIn vil ikke blive berørt på dette kursus
  • For at få mest ud af kurset skal du have en profil med mindst 20 kontakter og have et specifikt jobopslag med på kurset
HR er ikke en ting vi gør, det er den ting, der driver vores forretning Sune Lyng, Fagleder, HR og Ledelse

DET LÆRER DU

Efter kurset har du konkrete værktøjer til effektiv rekruttering på LinkedIn. Du får viden om LinkedIn som database til søgning af kandidater og du får forståelse af indstillingsmuligheder for personlige profiler.

Jens Halmø

Chefkonsulent

Jens har 20 års erfaring med HR og ledelse som HR-praktiker og HR-partner i såvel offentlige som private danske og internatio-nale virksomheder. Jens har varetaget en bred vifte af HR-kerneopgaver og –projekter med særligt fokus på Comp & Ben, stillingsvurdering, HR-jura, HR-politikker og –processer, rekrut-tering, ind- og udstationering samt HR-analyser. Jens er optaget af at skabe værdi for virksomhederne gennem en analytisk, sy-stematisk og praktisk anvendelig tilgang til opgaver og strategi.
Jens har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.int.

  • Direkte +45 3377 3882
  • Mobil +45 4196 3024
  • E-mail jeha@di.dk

Gitte Frederiksen

Koordinator

Gitte har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.

  • Direkte +45 3377 3701
  • Mobil +45 2085 0809
  • E-mail gih@di.dk