Kursus

Sæt tal på HR

Sæt tal på HR er et kursus, der handler om, hvordan HR kan hjælpe til at skabe positive tal på bundlinjen. Du lærer, hvordan du kan lave beregninger, der kan bruges som dokumentation for de beslutninger, I træffer, og hvordan I kan prioritere tiltag, der tager højde for og bidrager til en god økonomi. Kurset er for dig, der ønsker at kunne bruge nøgletal til at trække HR ind i virksomhedens beslutninger.

HR er ofte glemt og set som en administrativ afdeling i virksomheden. Som HR-medarbejder ved du, at I har potentiale til at bidrage med meget mere end blot ansættelseskontrakter og sygedagsstatistikker. HR kan rent faktisk bidrage til øget effektivitet i virksomheden, men det kan være utroligt svært at sætte tal på og dokumentere, at HR-indsatsen har en reel effekt, og ikke blot er en udgift.

På kurset får du værktøjer og inspiration til, hvordan du kan regne på jeres HR-tiltag. Vi lærer dig, hvordan du kan lave tal på blandt andet. HR’s produktivitet og en række nøgleaktiviteter, der kan ses på bundlinjen. På den måde får du mulighed for at rådgive virksomheden om beslutninger der handler om medarbejdere, ledelse, organisering og effektivitet. Alt sammen så du kan sikre, at jeres virksomhed vinder.

Målgruppe

Kurset er målrettet medarbejdere, der arbejder, eller skal til at arbejde, med HR-nøgletal på et operationelt niveau og som ikke har en økonomisk eller strategisk HR-uddannelse.

HR er ikke en ting vi gør, det er den ting, der driver vores forretning Sune Lyng, Fagleder for HR og Ledelse

Det lærer du

Efter kurset kan du beregne omkostninger og gevinster på jeres HR-aktiviteter og spille ind i beslutningsprocessen med vigtige HR-vinkler. Desuden kan du rådgive virksomheden og dokumentere effekten af tiltag indenfor medarbejdere, ledelse, organisering og effektivitet.

Jens Halmø

Chefkonsulent

Jens har 20 års erfaring med HR og ledelse som HR-praktiker og HR-partner i såvel offentlige som private danske og internationale virksomheder. Jens har varetaget en bred vifte af HR-kerneopgaver og –projekter med særligt fokus på Comp & Ben, stillingsvurdering, HR-jura, HR-politikker og –processer, rekruttering, ind- og udstationering samt HR-analyser. Jens er optaget af at skabe værdi for virksomhederne gennem en analytisk, systematisk og praktisk anvendelig tilgang til opgaver og strategi. Jens har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.int.

  • Direkte +45 3377 3882
  • Mobil +45 4196 3024
  • E-mail jeha@di.dk

Christine Wium Larsen

Kontorelev

Christine har styr på alt det praktiske vedrørende kurset. Hvis du har spørgsmål til kurset kan du ringe eller skrive en mail til hende.